HOROSCOP, marți, 26 iulie, 2016

Berbec

O prietenă din copilărie sau o cunoştinţă veche îţi va face o vizită neaşteptată azi! Descoperi cu uimire că s-a schimbat total faţă de persoana pe care o cunoşteai şi resimţi chiar o mică împunsătură de invidie, pentru că ţi se pare că tu nu ai evoluat la fel de mult.

Taur

Azi vei lucra extrem de eficient în echipă şi vei reuşi să atragi atenţia şefului, care te felicită personal şi intenţionează chiar să te numească coordonatoarea activităţii. Deşi la început crezi că sunt numai vorbe goale care nu vor avea nicio finalitate, astrele sunt de părere că ai şanse mari să fii promovată.

Gemeni

Ai grijă, pentru că ai tendinţa azi de a insista prea mult, pe lângă persoane care nu te simpatizează. Tocmai pentru că doreşti să le demonstrezi că se înşală, nu faci decât să le exasperezi şi rişti să îţi atragi chiar şi mai multe sentimente negative din partea lor. 

Rac

Tu şi partenerul veţi fi azi pe aceeaşi lungime de undă! Dragostea dintre voi e puternică, la fel ca în primele momente când v-aţi cunoscut, iar cei din jur vor fi invidioşi pe comunicarea voastră. Astrele sunt generoase însă şi cu nativele singure, cărora le promit fiori amoroşi.

Leu

O colegă de muncă ţi se destăinuie azi, şi astfel afli un lucru de necrezut despre unul dintre superiorii tăi. Astrele te îndeamnă însă să nu răspândeşti la rândul tău această informaţie mai departe, decât persoanelor în care ai încredere deplină, deoarece nu îţi doreşti să fii considerată sursa acestei bârfe.

Fecioară

Azi astrele te răsfaţă cu posibilitatea unei călătorii într-un loc pitoresc, unde îţi doreai de multă vreme să ajungi. Deşi nu va dura mult, expediţia te va relaxa şi îţi va oferi puterea de a-ţi continua traseul profesional ambiţios. Chiar dacă nu ai şansa de a pleca, ar fi bine măcar să îţi ocupi o parte a timpului planificând o viitoare vacanţă.

Balanță

Ai grijă, pentru că lipsa de atenţie te poate costa scump azi, te avertizează astrele. Informaţiile se schimbă cu repeziciune în jurul tău, iar tu ai tendinţa de a-ţi ocupa mintea cu planuri viitoare sau cu reverii de vacanţă. Este posibil ca neatenţia ta să fie observată şi de superiori, care îţi reproşează acest comportament.

Scorpion

Nu trebuie să îţi ţii azi gândurile numai pentru tine, ci să devii vocea echipei din care faci parte la muncă sau a grupului de prieteni. Aceştia au nevoie de inteligenţa şi de charisma ta pentru a-şi face ascultate punctele de vedere, iar tu vei fi liderul pe care îl caută în acest moment.

Săgetător

Azi te simţi cumva lăsată pe dinafară, de parcă toţi cei din jur s-ar fi înţeles să îţi vorbească numai în termeni confuzi, pentru ca tu să nu te înţelegi cu ei. De fapt, problema este la tine, consideră astrele: eşti cu gândul aiurea, ceea ce nu ar fi o problemă, dacă nu ţi-ai manifesta revolta faţă de ceilalţi, ţipând la ei pentru că nu te bagă în seamă.

Capricorn

Decizi azi să îţi asumi un risc important, pentru a îndeplini un obiectiv la care ţii mult. Astrele consideră însă că greşeşti, şi că ar trebui să îţi înfrânezi aceste porniri: nu eşti încă gata pentru a primi ceea ce îţi doreşti, şi te vei aventura în necunoscut, nepregătită.

Vărsător

Azi eşti tolerantă şi foarte bine dispusă, ceea ce te determină să accepţi fără probleme o cerere venită din partea şefului sau a unor colegi: pleci în străinătate sau te ocupi tu singură de un proiect care ar fi trebuit conceput în echipă. Deşi la început îţi va fi greu, vei dobândi unele abilităţi, care te vor face în timp să fii mândră de hotărârea luată.

Pești

Încearcă pe cât posibil să te asiguri azi că ai pe cineva alături, care te poate ajuta la greu, mai ales în sfera profesională. Nu este vorba că nu te descurci singură, dar, lucrând în cooperare cu un amic sau cu un coleg, vei găsi idei revoluţionare, care vor face o diferenţă imensă. (Sursa: divahair.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel