Elena Udrea, arest la domiciliu. Tatiana Niculescu Bran, OPINIE: Nu-mi place să văd femei umilite și să mă bucur de linșaje mediatice

Fostul purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, a făcut câteva precizări cu privire la plasarea Elenei Udrea în arest la domiciliu.

"Înalta Curte de Casatie și Justiție tocmai a decis înlocuirea arestului preventiv la penitenciarul Tîrgșor cu arestul la domiciliu în cazul Elenei Udrea. Foarte bine. De o lună, fiecare zi de televizor începe și se termină cu Elena Udrea și cu satisfacția nedisimulată a crainicelor că o femeie e umilită în fel și chip. Umilirea publică n-o face mai vinovată sau mai nevinovată decât o vor dovedi probele, așa că poate aștepta și în arest la domiciliu să se pronunțe justiția", a scris aceasta pe Facebook.

De asemenea, fostul purtător de cuvânt a adăugat următoarele: "Nu-mi place să văd femei umilite și să mă bucur de linșaje mediatice".

Fostul ministru Elena Udrea iese de după gratii și va fi plasată în arest la domiciliu. ÎCCJ a admis astfel, contestația acesteia de menținere în arestul preventiv. 

Citește și: Elena Udrea va fi judecată în arest la domiciliu

Decizia este definitivă. Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat pentru astăzi pronunțarea pe contestația depusă de fostul ministru Elena Udrea la decizia instanței de a o menține în arest preventiv în dosarul "Gala Bute", deși  contestația s-a judecat marți.

Elena Udrea este încarcerată la Penitenciarul de Femei Târgșor, după ce a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul "Gala Bute".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel