De ce a fost Radu Moraru la DNA: Premieră în istoria României

Radu Moraru a fost luni la DNA.

El a explicat că a depus o plângere penală la DNA, după ce mai multe instituţii au încercat să "lichideze financiar" şi să intimideze Naşul TV.

""Mai multe instituţii ale statului au încercat să ne lichideze financiar prin amenzile false pe care ni le-au dat de-a lungul timpului. Este vorba despre CNA, ANAF, Guvernul României şi ONPCSB. Astăzi m-au chemat să fac câteva completări şi urmează să mai aduc o probă care lipseşte la dosar. (...) O instituţie aflată în directa subordine a premierului, mă refer la Oficiul de Spălare a Banilor şi Combatere a Terorismului a acţionat împotriva mamei mele, spunând că e teroristă. Când am aflat că e teroristă mama, m-am hotărât să fac o plângere penală. Azi nu am adus această hârtie, trebuie să o aduc, în care oficiul, după şase luni în care a numit-o pe mama teroristă, a venit să spună că nu era de competenţa lor. Am considerat că e o formă de terorizare a mea, a familiei mele. De ce să te iei de mama? Până la mama", a spus Radu Moraru.

"Am fost la DNA nu fiindcă m-au chemat ei, ci pentru că m-am dus eu. Țineți minte că am zis totul până la mama. Greșeala mea în acești ani a fost că i-am lăsat pe toți derbedeii și golanii politici să mă lovească. Pe 4 februarie am făcut o plângere la DNA. Este premieră în istoria României pentru că niciodată niciun jurnalist din România nu făcut plângere pe poliție politică.

Ce înseamnă poliție politică? Atunci când instituțiile statului folosite de politicieni numiți agresează un om, o firmă, o televiziune cu scopul de a omorî. Acest lucru s-a întâmplat în ultimii ani (...) Acum, DNA are un dosar bombă. Miercuri mai completez cu două probe senzaționale. Patru instituții sunt vizate: CNA, ANAF, ONPCSB și Guvernul României", a zis Radu Moraru la Nașul TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel