Cutremurător. Victor Ciutacu face public ce i-a spus Orlando Șchiopu de la ISU

Victor Ciutacu a publicat ce i-a spus Orlando Șchiopu, fost adjunct ISU pe partea operativă, discuție care nu are cum să nu te marcheze ca om.

"In noaptea tragediei de la #colectiv, dormeam. M-am trezit si in 15 minute eram acolo, cu 20 de autospeciale si masini de descarcerat, nu cu 11, cum se speculeaza. In 90 de minute, am triat medical 160 de oameni. I-am carat cu mainile mele, goale, mi s-a lipit pielea lor fumeganda de ele. Stiti, manusile noastre, ale pompierilor, sunt aspre. Urlau de durere cand i-am luat in brate, ca-i zgariau. Am renuntat la ele. Asta-i meseria mea. De ce trebuie sa fiu umilit? De ce trebuie ca, in timp ce eu sunt trimis la Berlin de domnul Arafat, sa vad organizarea pompierilor de acolo, sotia si copilul sa vada la tv ca am fost dus cu mascatii la DNA?", i-a spus Orlando Șchiopu lui Victor Ciutacu.

Jurnalistul a mai scris pe blogul său: "Orlando Șchiopu, erou necunoscut fizic opiniei publice in primele zile dupa tragedie, tap ispasitor astazi. Dat afara lalolalta cu restul conducerii ISU. Victima colaterala a scandalului Arafat, in loc sa fie pe listele decoratilor de 1 Decembrie, se sterge de scuipati nemeritati". Întreaga postare o găsiți AICI.

[citeste si]

Imediat ce a citit articolul lui Victor Ciutacu, Mircea Badea a reacționat pe pagina sa de Facebook.

"Gata, cretinilor, cu isteria hipsterească oligofrenoidă. Gata! Suficient cu cretinismul lozincard şi cu arătatul cu degetul nonstop, în toate direcţiile, mai puţin spre voi. E destul!", a scris realizatorul TV pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel