Cum a fost omorât Dan Ardelean. Iubita sa a povestit totul

Sursă foto: http://www.pressalert.ro/
Sursă foto: http://www.pressalert.ro/

Omul de afaceri Dan Ardelean, patronul spălătoriei Niagara din Timișoara, a fost omorât de iubita sa, în vârstă de 18 ani.

Cristina Răceanu l-a înjunghiat mortal pe Dan Ardelean după un acces de furie pe care l-a făcut în timp ce se certau. Omul de afaceri, care avea 48 de ani, a murit până să ajungă medicii, iar aceștia nu l-au mai putut salva.

Marţi seara, Cristina Răceanu, o tânără în vârstă de 18 ani, a sunat la 112 şi a anunţat grozăvia. Într-un acces de nebunie, fata l-a înjunghiat de mai multe ori pe Dan Ardelean, omul alături de care trăia de aproximativ doi ani.

Medicii de pe ambulanţă care au ajuns la faţa locului, pe strada Cozia, nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Fata era şi ea în stare de şoc, cu o tăietură la mână, însă în afara oricărui pericol. „Între cei doi nu a avut loc nicio luptă. Fata l-a atacat pe bărbat cu cuţitul din spate. Bărbatul a fost înjunghiat în spate şi în zona inimii, lovituri care au dus la deces. Sunt cinci plăgi prin înjughiere. Fata s-a tăiat singură la mână. Din declaraţiile pe care le-a oferit, aceasta arată că toată cearta a pornit din motive de gelozie", a declarat Mihaela Pop, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe Lângă Judecătoria Timişoara. 

Cristina Răceanu, autoarea crimei, a fost transportată la Spitalul Judeţean din Timişoara, în stare de şoc.

În prima parte a zilei de miercuri, Cristina Răceanu se afla încă internată la Spitalul Judeţean din Timişoara. Era însă sub pază, pentru că s-a decis reţinerea ei.

„Cristina Răceanu, care şi-a omorât concubinul, a fost reţinută. Ea se află deocamdată sub pază, la spital. Dar urmează să fie adusă la Parchet, cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, urmează să i se facă şi expertiza psihiatrică", a spus miercuri Mihaela Pop, reprezentă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel