Crimă șocantă la Roma: Trei imigranţi români, acuzați de ucidere, arestaţi

Trei imigranți români, suspectați de uciderea unui medic pensionar italian, activist al partidului Forza Italia, au fost arestaţi duminică, la Roma.

Potrivit Corriere della Sera, crima a avut loc în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în Mentana, o suburbie a Romei, scrie Mediafax. 

Lucio Giacomoni, un medic pensionat în vârstă de 71 de ani, consilier local şi activist al partidului Forza Italia, a fost găsit mort în baia vilei sale din localitatea Mentana, plin de sânge şi prezentând urme de lovituri în zona feţei.

Autorităţile italiene au depistat trei suspecţi români, plasaţi de justiţie în arest preventiv după ce asupra lor au fost găsite obiecte furate din casa medicului ucis.

În acest caz, autoritățile interoghează și o tânără româncă, implicată într-o relaţie amoroasă cu victima.  "A fost un jaf", le-a spus femeia anchetatorilor.

Primarul localităţii Mentana, Altiero Lodi, a cerut prefectului Romei, Giuseppe Pecoraro, convocarea de urgenţă a Comitetului pentru Ordine Publică, după crima care a şocat întreaga comunitate de la periferia capitalei Italiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel