"Costică nașul" ar fi fost descoperit. Abraham confirmă numele "Bătrânului de la București"

Avocatul familiei Anghel, Pavel Abraham, a făcut, luni seară, mai multe dezvăluiri despre cel care apare în stenograme ca "Bătrânul de la București" și care ar fi primit 500.000 de euro de la clanul de interlopi pentru eliberarea lui Bercea Mondial. Între timp, au apărut două nume care s-ar potrivi descrierii făcute de general celui poreclit "Costică nașul". Pavel Abraham ar fi confirmat că unul dintre cele două nume vehiculate ar fi într-adevăr "Bătrânul de la București".

Citește și: „Costică nașul” este „bătrânul de la București”, a dezvăluit Pavel Abraham

Cele două nume care ar corespunde portretului "Bătrânului de la București" au fost dezvăluite de ziarulring.ro. Este vorba despre Constantin Șuteu și Costică Alexandru.

Costantin Șuteu, fost subordonat al lui Băsescu

Constantin Șuteu a fost coleg de şcoală cu preşedintele României, Traian Băsescu, arată sursa citată. Acesta a absolvit Institutul de Marină și a fost adjunct al lui Traian Băsescu la Inspectoratul Navigaţiei Civile. Şuteu are 61 de ani şi este administrator la o firmă care se ocupă cu transport feroviar. La începutul anilor 2000, Constantin Şuteu era directorul general al Regiei Autonome Administraţia Zonei Libere Constanţa Sud. El deţine şi o casă în Capitală.

Potrivit unei plângeri penale depuse de Guvernul României în 1993, pe când Şuteu era director adjunct în Ministerul Transporturilor, Băsescu, în calitate de ministru, a dispus repartizarea unui apartament de patru camere în sectorul 1 pentru familia lui Constantin Şuteu, continuă aceeași sursă. Din plângere mai reiese un detaliu care se potriveşte cu descrierea lui Abraham, şi anume că Şuteu are două fiice. De asemenea, el apare şi ca ocupând postul de consul onorific al Finlandei şi ca inculpat în dosarul "Flota".

Citește și: Consilier al lui Băsescu: Nu eu sunt "Bătrânul" lui Iacobescu. Fabulații

Costică Alexandru, confirmat de Abraham

Jurnalistul Ion Spânu a dezvăluit pentru ziarulring.ro că a făcut o investigaţie din care ar reieși că "naşul Costică" ar fi un personaj cu numele Costică Alexandru, care locuieşte în Bragadiru, are două fete şi căruia i-ar fi murit soţia de curând. Ion Spânu susţine că avocatul Pavel Abraham i-ar fi confirmat că acesta este "Costică Naşul".

Vezi și: Dosarul Bercea și misterul "Bătrânul de la București". Cum comentează Ana Birchall și Mugur Ciuvică varianta lansată de DC News

"S-au vehiculat mai multe nume, însă, cu certitudine, eu vă dau numele complet şi real al 'bătrânului de la Bucureşti', personaj care figurează şi în dosarul Bercea. Pornind de la datele din dosar, dar şi de la cele furnizate în diverse emisiuni de domnul general Abraham, investigaţiile mele jurnalistice m-au condus la identitatea celui care la un moment dat apare ca 'Bătrânul de la Bucureşti'. Este vorba de Costică Alexandru, zis Naşul, din comuna Bragadiru. Într-adevăr, îl cunoaşte din copilărie pe Traian Băsescu, aşa cum a spus şi domnul general Abraham. Are un Q7, are două fete, iar nevastă-sa a murit de curând. Toate cestea sunt informaţii de grad zero. Chiar şi domnul general Abraham mi-a confirmat. Puteţi să mă citaţi chiar aşa: 'Bătrânul din dosarul Bercea-Băsescu se numeşte Costică Alexandru, zis Naşul'", a dezvăluit jurnalistul Ion Spânu pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel