Urmărește emisiunea live


Dosarul Bercea și misterul "Bătrânul de la București". Cum comentează Ana Birchall și Mugur Ciuvică varianta lansată de DC News

În emisiunea "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu", difuzată la Antena 3, invitații lui Răzvan Dumitrescu au discutat despre misterul "Bătrânul de la București". Eugen Iacobescu a susținut că Bercea Mondial a acționat în trei direcții pentru eliberarea sa din închisoare. Una dintre direcții este cea a "Bătrânului de la București". În presă au apărut zvonuri care îl indică pe Răzvan Murgeanu ca fiind cel supranumit "Bătrânul". Contactat de jurnaliștii de la DC News, consilierul de stat a dezmințit această informație.

vezi și: Dana Grecu, SURPRINSĂ: Mi-a dat cerere de prietenie pe Facebook

Despre răspunsul pe care Răzvan Murgeanu l-a dat ziarului DC News, Mugur Ciuvică a spus la Antena 3: "Nu a fost prea convingător. Asta e sigur. Din câte știu îl știu eu pe Răzvan Murgeanu... nu cred că are mare influență în lumea Justiției. Totuși, îmi aduc aminte că în 2008, în campania electorală de la alegerile locale, Răzvan Murgeanu apărea în niște fotografii cu câțiva romi de la București, nu erau de la Slatina, dar tot interlopi erau. Acolo se vedea cum Răzvan Murgeanu le dădea romilor un plic... cred că era cu bani. Asta ar fi o legătură care l-ar înscrie pe Răzvan Murgeanu în această cursă pentru titlul de "Bătrânul de la București". Nu cunosc să aibă relații în Justiție astfel încât să influențeze. Acest bătrân este cu siguranță un omolog băsist de-al lui Cătălin Voicu. Eu cred că "Bătrânul de la București" este un omologul lui Cătălin Voicu. Rămâne de văzut".

Ana Birchall, despre Răzvan Murgeanu

Despre acest subiect, Ana Birchall, invitată în emisiunea "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu" a zis: "Nu voi face analiză pe declarația lui Răzvan Murgeanu, dar mi-a rămas în minte acel cuvânt: CEILALȚI. A zis așa: nu cunosc mai mult decât ceilalți. Cine sunt ceilalți? Dacă aș fi procuror, aș începe să investighez de acolo".

Iată ce a declarat Răzvan Murgeanu contactat vineri dimineață de DC News:


"Eee, fugi mă de-aici. Bătrânul?! Pff... În primul rând că nu-s așa bătrân, ce dracu', am 55 de ani. Nu știu domle, n-am avut niciun amestec. (...) Ce dracu', discutăm tâmpenii! N-am nicio treabă cu ăștia (n.r.-clanul Bercea Mondial), îi cunosc cât îi știu și ceilalți, mai mult nu", a spus Răzvan Murgeanu. Vezi AICI toată declarația dată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel