ANAF evacuează Antena 3. Alessandra Stoicescu: Emisia se întrerupe

Realizatoarea emisiunii "100 de minute", Alessandra Stoicescu, a explicat, luni, că emisia tuturor televiziunilor Intact va fi întreruptă de ordinul ANAF de evacuare. 

"În timp ce noi vorbim, zona este împânzită de mașini ale ANAF, la intimidare, toți acei lucrători sunt din etaj în etaj, din birou în birou, fie că e vorba de cei de la contabilitate, din zona de secretariat, sunt întrebați ce caută acolo, unde lucrează, de ce sunt în această clădire, parcă ar fi infractori surprinși pe un tărâm în care n-au voie să calce pentru că este o zonă securizată. Clădirea în care ne aflăm nu înseamnă doar ceea ce vedeți. Acest platou, celelalte platouri înseamnă investiții de milioane de euro în lucruri nevăzute, într-o mie de oameni care lucrează în această clădire pentru a susține emisia tuturor celor cinci televiziuni ale trustului Intact. Nu se pune problema mutării nici într-o zi, nici în cinci, nici în două săptămâni. Trebuie să vorbim despre bunul simț de a înțelege că așa ceva duce automat la întreruperea emisiei. Odată ce au plecat oamenii de aici, dintr-o investiție de milioane de euro în clădirea statului, emisia Antena 3 și nu numai s-a întrerupt", a spus Alessandra Stoicescu, la Antena 3, în emisiunea pe care o moderează "100 de minute". 

Trupe ANAF, la Antena 3. Ordin de evacuare urgentă!

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea, a subliniat, de asemenea, că termenul de cinci zile este ca și cum ar spune că emisia se întrerupe imediat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel