Trupe ANAF, la Antena 3. Ordin de evacuare urgentă!

Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Euforia și Zu TV trebuie să părăsească sediile. Cinci zile le-a dat la dispoziție ANAF, potrivit directorului Antena 3, Mihai Gâdea. 

Mihai Gâdea și Alessandra Stoicescu au explicat situația la Antena 3, în emisiunea "100 de minute". 

Directorul Antena 3 a precizat că agenții ANAF "au început să-i legitimeze pe unii dintre colaboratorii noștri, pe unii dintre cei care lucrează la Antena 3 și Antena 1, au început să le facă fotografii, de parcă erau infractori, și să dea niște ordine de evacuare, pe care nici nu au vrut să ni-l dea în mână, un ordin de evacuare că trebuie să părăsim toate clădirile din care emitem în termen de cinci zile. Atenția, în termen de cinci zile. În statul român, situația este în felul următor: s-a luat o decizie a instanței, am respectat această decizie a instanței din august 2014, instanță care făcea referire la condamnarea unor oameni la ani foarte grei de temniță- 10 ani, 8 ani- și, desigur, confiscarea sediilor Antena 3, Antena 1 și, de fapt, a cinci posturi de televiziune, fiindcă e vorba de confiscarea sediilor Antena 3, Antena 1, Antena Stars, Euforia și Zu TV. De atunci și până acum în fiecare zi am avut discuții la modul în care am putea să soluționăm această problemă cu avocații și am pus următoarea întrebare: 'Dacă toate celelalte posturi de televiziune pot să funcționeze în clădiri ale statului și să plătească chirie, noi am putea să fim într-o situație similară?'. Am făcut foarte multe cereri la Ministerul de Finanțe, la Guvernul României, am făcut acte oficiale în care i-am întrebat dacă ar fi dispuși să ne închirieze aceste sedii, pentru că au fost confiscate din august 2014".

Mihai Gâdea a adăugat că Antena 3 are contract de chirie pentru clădirile din care funcționează și că juriști și instanțe au decis că în momentul în care o clădire este confiscată, contractul de închiriere rămâne valabil, atât timp cât chiriașul a fost de bună credință. 

"Vă rugăm, dispuneți o decizie să plătim chirie sau, dacă nu plătim chirie, că au fost la un moment dat și discuții de felul acesta, dacă nu ne admiteți să plătim chirie, dați-ne un termen rezonabil- cinci luni, șase luni", a spus Mihai Gâdea. 

Realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" a precizat că "au venit mulți domni și doamne și au început să intre din birou în birou, legitimând oamenii de acolo și au început să le facă fotografii. Ne-au spus că avem cinci zile pentru a părăsi toate aceste clădiri". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel