Accident cumplit la o cursă ilegală de mașini. Au murit pe loc, striviți între mașini

Doi tineri în vârstă de 20 și 24 de ani au murit, în noaptea de vineri spre sămbătă. Ei priveau, de pe margine, cursa ilegală de mașini la care participau prietenii lor. 

Cursa a fost pusă la cale pe DJ 692, între Pesac și Lovrin. Participanții plecaseră de la o petrecere de majorat. La volanul mașinii care a produs tragedia era un tânăr de 19 ani, care rula pe contrasens spre un alt BMW, condus de un tânăr de 27 de ani, când a pierdut controlul automobilului.

Doi tineri care priveau spectacolul de pe margine au fost striviți între două mașini, iar alte trei vehicule au fost avariate. Poliția a constatat, când a ajuns la fața locului, că amândoi șoferii care participau la drift erau băuți.

"Un tanar de 19 ani care a condus un autoturism pe DJ692 in localitatea Pesac in directia localitatii Lovrin, la km 45, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare acrosand 2 pietoni care se aflau pe carosabil dupa care a iesit in afara partii carosabile si a intrat in coliziune cu 3 autovehicule parcate. In urma accidentului cei 2 tineri de 20 si 24 ani care se aflau pe carosabil au decedat.În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibație alcoolică peste limita legală și participarea la întreceri neautorizate pe drumurile publice", a declarat Mirela Drăghicioiu, purtătoarea de cuvânt a Poliției Timiș, la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel