Ziua "racolărilor politice". După ce PNL a acuzat PSD, PC acuză PNL

agerpres_6978528
agerpres_6978528

Vineri, ziua racolărilor sau a împăcării USL. PNL acuză PSD că-i vrea parlamentarii. Premierul face apel la reînvierea USL și la miniștrii liberali. PC acuză PNL că a vrut să-i fure senatorii. 

În cadrul emisiunii "Subiectiv" cu Răzvan Dumitrescu, de la Antena 3, au fost arătate informațiile transmise de Partidul Conservator printr-un comunicat de presă.

"Partidul Conservator a luat notă de comunicatul dat publicităţii astăzi de către PNL, în care se fac precizări referitoare la aşa-zise încercări de racolare a unor liberali de către PSD. Citind comunicatul, am constatat, culmea ironiei, că liderii PNL incriminează practici pe care ei înşişi le aplică, fără menajamente, în încercarea de a racola senatori conservatori", se arată într-un comunicat al PC.

În plus, partidul care formează USD, alături de UNPR și PSD, susţine că liberalul Crin Antonescu "i-a invitat la discuţii pe unii senatori ai PC, în încercarea de a-i convinge să se alăture PNL".

"Antonescu să îşi ceară scuze pentru acest demers"

"Din păcate pentru domnia sa, cunoscându-se de acum modul în care îşi respectă cuvântul dat, invitaţia sa a rămas fără răspuns din partea respectivilor senatori PC. Mulţumim colegilor noştri că nu au căzut în acest joc al domnului Antonescu şi că ne-au adus la cunoştinţă acest fapt regretabil. În mod normal, ar trebui ca domnul Antonescu să îşi ceară scuze pentru acest demers", se mai arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel