Ziua Națională: Concert extraordinar organizat de Consiliul Județean Dâmbovița

Orchestra Simfonică "Muntenia", dirijată de Daniel Jinga, a susținut, luni seară, la Târgoviște, un concert special dedicat Zilei Naționale a României.

Pentru a sărbători Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, pagina cea mai sublimă a istoriei româneşti, la inițiativa președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, dr.ec. Corneliu Ștefan, Centrul Județean de Cultură a organizat un concert de înaltă ținută.

În 29 noiembrie 2021, îndemnul la unitate națională, solidaritate, demnitate, dragoste pentru patrie, a fost transmis de pe scena Casei Studenților Târgoviște către toți românii. Orchestra Simfonică ’’Muntenia’’, dirijată de maestrul Daniel Jinga, director general al Operei Naționale București, a concertat alături de îndrăgiții artiști: Nico, Marlene Ionescu (Zavera), sopranele Cristina Dan, Danit Berkovitz, tenorii Florin Georgescu, Vlad Miriță, baritonii Alexandru Constantin și Yuriy Tsiple Yura.

În deschiderea evenimentului a fost intonat imnului României, scena și publicul vibrând la unison pe cântecul identităţii noastre naţionale, ,,Deşteaptă-te române!”. A fost un concert de excepție în cinstea Zilei Naționale a României, dedicat fiecărui suflet de român, aplauzele generoase oferite de publicul prezent fiind mărturie, precizează Centrul Județean de Cultură Dâmbovița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel