Ziarist supraviețuitor de la Charlie Hebdo, mărturie în lacrimi- VIDEO

Patrick Pelloux, cronicar la revista de satiră Charlie Hebdo, a scăpat de la moarte în urma atacului terorist asupra redacției din care face parte.

Patrick Pelloux, preşedintele Asociaţiei medicilor de urgenţă din Franţa, nu participa la şedinţa săptămânală de sumar. Era la o reuniune medicală care se desfăşura în apropiere.

"Eram la o reuniune medicală; am fost sunat de graficianul de la Charlie Hebdo, Jean-Luc, care mi-a spus: 'Vino urgent; s-a tras cu arme automate'", povesteşte Patrick Pelloux. "Am crezut că era o glumă... Dar nu era o glumă. Când am ajuns, era oribil", spune Patrick Pelloux.

Lider PE aruncă bomba. Teroriști independenți sau cu misiune exactă?

"Am ajuns la trei minute după ce pompierii au declanşat alerta. (...) Nu i-am putut salva. Nu se mai putea face nimic, unii erau împuşcaţi în cap", regretă medicul jurnalist.

"Am venit să vă spun că revista va continua, nu au câştigat", a declarat, fără a-şi putea stăpâni lacrimile, cronicarul Patrick Pelloux, invitat la televiziunea iTele. "Nu au murit degeaba", a adăugat el.

Totodată, cronicarul a precizat că noul număr ar revistei Charlie Hebdo va apărea săptămâna viitoare. El a mai spus că apariția noului număr al săptămânalului va arăta că "prostia nu a avut câștig de cauză".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel