X Factor, 3 decembrie, moment scandalos. Delia, șocată de decizia lui Ștefan Bănică: Cum să-l DESCALIFICE?! Să vină să sângereze pe scenă!

Foto: Facebook X Factor
Foto: Facebook X Factor

Ultima etapă de Bootcamp. Este rândul lui Ștefan Bănică să-și aleagă echipa.

În această seară, 3 decembrie 2021, etapa Bootcamp-ului X Factor va fi încheiată cu băieții lui Ștefan Bănică, de la 20:30, la Antena 1. Mentorul va fi nevoit să aleagă cei trei concurenți cu care va merge mai departe în prima etapă din Battle-uri.

După trei săptămâni de Bootcamp în care Florin Ristei, Loredana și Delia și-au ales favoriții pentru următoarea etapă, este rândul lui Ștefan Bănică să urce pe scena X Factor alături de echipa sa.

Claudiu Chichirău, Petru Georoiu, Andrei Duțu, Cătălin Badea, D’Alessandro Edson, Mihai Onilă, Ricardo Mazzi, Mihai Turbatu și Davide Cascini sunt cei nouă concurenți care au obținut patru DA la audiții și au fost calificați direct în etapa scaunelor.

Încă trei concurenți se vor alătura echipei la începutul ediției din această seară. ”Este momentul vostru!”, a declarat Ștefan Bănică, ”trebuie să vă gândiți ce a fost bine și ce nu a funcționat în audiții. Îmbunătățiți unde credeți că este nevoie!”, a mai adăugat juratul.

UPDATE: Mihai Turbatu i-a luat locul lui Davide.

Mihai Turbatu a interpretat piesa lui Ray Charles - A Song For You și l-a determinat pe mentorul Ștefan Bănică să-l aplaude în picioare.

"Vocea este foarte timbrată. Din partea mea ai mai mult decât un scaun", a spus Loredana

"M-am entuziasmat foarte tare. Mi se pare că e obligatoriu să iei un scaun. Ești fenomen", a spus Delia.

"Vocea bine, piesa aleasă bine, sentiment bine, control al vocii bun, arăți bine. Sunt curios ce scaun o să ridice Ștefan. Mi se pare că ai cea mai bună voce de la Ștefan", a spus Florin Ristei.

"Vocea ta, de-aia îți spun americanul, eu nu am auzit în România genul ăsta de cântat atât de bine la un puști de 20 de ani. Acele melisme. Câți pot să facă chestia asta? Te-aș asculta un concert întreg", a spus Ștefan Bănică Jr.

UPDATE: Nemia Călin l-a dezamăgit și enervat pe Ștefan Bănică Jr, după ce nu s-a prezentat la repetiții, din cauza unor probleme de sănătate.

În ziua repetițiilor, Nemia Călin nu și-a făcut apariția la timp și nu a răspuns la telefon. Ulterior, când repetițiile se terminaseră, tânărul a venit de la spital și a explicat că a suferit o operație de curând, iar de dimineață s-a trezit cu dureri mari și o complicație l-a obligat să meargă la spital, uitându-și telefonul acasă.

Ajuns mai târziu, concurentul a fost la un pas să fie descalificat. Ștefan Bănică nu a vrut să mai stea să repete cu el, deși concurentul a ajuns la finalul repetițiilor, așa că a repetat singur. 

Surprinsă de gestul lui Ștefan Bănică Jr, Delia a spus că e imposibil să-l descalifice pentru că tânărul a fost la spital.

"Cum să-l descalifice că a fost la spital? Hai să vină să sângereze pe scenă!", a spus Delia, revoltată.

"Caut un pachet care conține voce, carismă, atitudine față de muzică, atitudine față de ceilalți și nu în ultimul rând puterea de a transmite ceea ce ești pe scenă cu pasiune și cu plăcere. N-am simțit nicio secundă că tu cânți ceva, sau că te costă ceva. Nu are nicio legătură cu faptul că ieri nu ai fost pe repetiții. Ești un tip cu posibilități, ai talent, ai carismă, dar nu-ți dau un scaun pentru că ești nepregătit deocamdată pentru X Factor. Sănătate multă.

Ești nepregătit pentru competiția asta", i-a spus Ștefan Bănică Jr, fără niciun alt comentariu.

UPDATE: Davide Cascini a venit în forță pe scena X Factor și a lăsat juriul fără cuvinte cu o piesă emoționantă. 

"Mult mai bine decât la audiții. Ți-am auzit vocea mult mai clar. Ai avut mult mai multă forță și în concordanță cu apariția sa de Spartacus", a spus Loredana.

"Eu cred că e concurentul tău câștigător", i-a spus Delia lui Ștefan Bănică.

"Foarte bun timbrul, foarte bună vocea, cânți bine de tot. Ridici sigur un scaun de acolo", a spus Florin Ristei.

"Tu ești gladiatorul grupului. Când a venit refrenul, a venit tsunamiul, ești o forță a naturii", a spus Ștefan Bănică, oferindu-i italianului un scaun, în locul lui Mihai.

UPDATE: Ionuț Hanțig a cântat piesele „Yoncé” și  „I Love Rock 'N Roll” și a obținut un scaun.

"Bine de tot! Din punctul meu de vedere e cel mai bun spectacol din seara asta. Tot pachetul, voce bună, atitudine, ai mușcat din scenă, despre asta e scena, ne apropiem de X Factor", a spus Delia.

"Ești un băiat cu personalitate, îmi place că o faci așa cum vrei tu și nu cum vor alții și asta arată că ai originalitate, îți place să fii creativ, să ieși din tipare. Asta înseamnă X Factor", a spus Loredana.

"A fost mult mai bine decât la repetiții. Actoria este de folos pentru un concurs de muzică atâta timp cât nu deranjează. La tine a fost un echilibru foarte bun. Ai un scaun", a spus Ștefan Bănică.

Ionuț l-a ridicat de pe scaun pe Edson.

UPDATE: Mihai Adrian Onilă a interpretat piesa „Sorry Seems To Be The Hardest Word” și a oferit unul dintre cele mai bune momente din această seară.

Când a intrat pe scenă, Loredana și-a dorit să afle câteva amănunte despre viața concurentului, așa că l-a întrebat despre persoanele care cântă din familie.

"E nume de muzicanți", a zis artista.

Mihai Adrian Onilă a mărturisit că și tatăl, și unchiul lui cântă, iar nașul lui este Adrian Minune. Acest detaliu a uimit pe toată lumea, pentru că tânărul nu s-a lăudat cu asta și a vrut să dovedească cine e el, departe de familia sa. 

"Te-ai transformat de la audiții. Bănuiesc că ceva s-a întâmplat în viața ta. Recunoaște, hai. Poate nu vrei să faci oficială relația, dar s-a întâmplat, un sărut, ceva", a spus Loredana.

"S-a întâmplat mai demult asta", i-a răspuns Mihai.

"Se simte că ai dat de gustul libertății, dragostei și a ta îți aduce mai multă muzicalitate și trăire. Sunt convinsă că Ștefan va trebui să ridice pe cineva", a spus Loredana.

"Ai o voce bună, cred că o să iei un scaun", a spus Florin Ristei.

"Tu ai fost peste ce ai făcut ieri la repetiții. Și lucrul ăsta contează, asta înseamnă că poți să asimilezi ceea ce ți-am spus. Ai cântat mai bine, n-ai mai fost atât de crispat", a spus Ștefan Bănică.

Mihai Adrian Onilă i-a luat locul lui Petru.

UPDATE: Deși a cântat perfect, Ricardo Mazzi a fost trimit acasă.

Încă din audiții Loredana l-a numit pe Ricardo Mazzi un „mic geniu”, pentru că are 16 ani, urmează un liceu de Științele Naturii care în mod normal durează 5 ani, dar ei își va obține diploma în 4, iar în paralel studiază vioara la Conservatorul din orașul din Nordul Italiei, unde locuiește.

"Ai cântat foarte mișto. Te miști foarte eclectic. Chiar ești altfel. De la felul în care privești, de la felul în care ne privești. Ești micuțul geniu", a spus Loredana.

"Felicitări pentru moment. Vocea a fost superbă. S-a auzit minunat", a spus Delia.

"Toată nebunia asta te face să fii magnetic. Vocea la fix pe piesa asta", a spus Florin Ristei.

"Eu te înțeleg pe tine. Dacă te duci în muzica retro și vrei să cânți cum cântau ei atunci în primul rând e o minciună, nu te cred. Ți-am spus la repetiții redu un pic mișcările Elvis Presley că nu ți se potrivesc și par hilare", a spus Ștefan Bănică.

Decizia juratului a fost aceea de a nu-i oferi un scaun lui Ricardo, spre surprinderea concurenților, dar și a colegilor săi de la masa juriului.

Delia a criticat decizia lui Ștefan Bănică.

UPDATE: Andrei Duțu, concurentul care a studiat muzică în Marea Britanie, a interpretat piesa „Impossible” și i-a luat locul lui Szymon Grzybacz.

După ce a cântat piesa, mama lui Andrei a urcat pe scenă pentru a-și îmbrățișa fiul. În timp ce doamna Duțu își îmbrățița fiul, pe ecranul din spatele lor se derula o secvență din filmul care l-a făcut celebru pe Ștefan Bănică „Extemporal la dirigenție”, unde mama concurentului a avut și ea un rol.

"Deci am fost colegi pe platourile de filmare", a spus Ștefan Bănică. Juratul a urcat pe scenă și a îmbrățișat-o pe mama lui Andrei.

Când a văzut momentul mamă - fiu pe scenă, Ștefan Bănică Jr. și-a amintit de primul și singurul său concert unde l-a avut în public chiar pe tatăl său și a dezvăluit că marele său regret a fost că nu i-a urat atunci „La mulți ani” și nu le-a spus oamenilor prezența la sala Palatului că artistul Ștefan Bănică se afla în sală.

Juratul a făcut această mărturisire pentru a evidenția cât de important este ca părinții să se bucure de momentele de pe scenă ale copiilor lor.

"Mama e la fel de frumoasă ca în adolescență. Cred că dintre toți cei care au venit până acum în grupa lui Ștefan ești cel mai matur emoțional. Îmi place foarte mult de tine", a spus Loredana.

"La tine a fost pasiune, a fost atitudine, ca intensitate a fost peste repetiție. A fost un pachet. Deci iei loc pe scaun fără doar și poate. Țineți minte acest nume: Andrei Duțu", a spus Ștefan Bănică.

UPDATE: Szymon Grzybacz a interpretat piesa lu Chris Isaak - Wicked Game și l-a ridicat de pe scaun pe Cătălin Budea

"Eu încă sunt de părere că la nivelul ăsta de competiție ar trebui să ai un moment mai bun decât ce ai făcut tu aici", a spus Florin Ristei.

"Ai cântat foarte frumos”, i-a spus Loredana, dorind să afle de ce a ales această piesă, iar tânărul a mărturisit ă a suferit în dragoste, iar acel sentiment i-a adus starea pe care a transmis-o pe scenă: Și eu am pierdut pe cineva drag mie. Mă refer la o relație", a spus Szymon.

"Îmi place ce faci cu vocea ta. Îmi place că n-ai cântat piesa în standard. Ai cântat-o cu personalitatea ta. Mi-a plăcut să te aud pe tine. Îmi place. Cred că ai merita un scaun", i-a spus Delia concurentului.

Ștefan Bănică i-a oferit un scaun lui Szymon, renunțând astfel la Cătălin, pe care le-a felicitat pentru parcursul său.

"Față de repetiție a fost mult mai bine. M-ai surprins și pe mine. Ai făcut niște improvizații la sfârșit. V-am zis că nu e nimeni bătut în cuie acolo (n.r. p scaune) și așa și este. Pentru cum ai cântat ai loc pe scaun.

Nu este o veste rea (n.r. pentru cel care se va ridica de pe scaun). Noi am vorbit cu toții și am zis că avem o atitudine bărăbătească. Vreau să considerați bootcamp-ul ca pe o experiență unică", a spus Bănică.

UPDATE: Un al treilea concurent din echipa lui Ștefan Bănică i-a dezamăgit pe jurați.

Claudiu Chichirău a interpretat piesa "Stone Cold" de la Demi Lovato, dar nu a reușit să obțină niciun scaun, dezamăgindu-i pe jurații care credeau în el după audiții.

"Claudiu, tu ai un timbru foarte special, un fel de contratenor. Din cauza asta probabil că în registrul unde trebuie să cânți mai jos notele nu prea sunt atât de bine articulate", i-a spus Loredana.

"Ai fost unul dintre preferații mei în audiții. Astă-seară ai cântat destul de slab. Nu mi-a plăcut cum ai cântat azi", a completat Florin Ristei

"Nu ai fost în cea mai bună formă în seara asta. Nu știu dacă vei reuși să dai dai pe cineva la o parte", a spus Delia

"A fost sub repetiția de ieri. Pentru ce am ascultat în seara aceasta nu am cum să-ți dau un scaun", i-a spus Ștefan Bănică.

"Românește spus, "a dat cu mucii în fasole"", a spus Ristei după decizia lui Ștefan Bănică.

UPDATE: Edson D’Alessandro ia- impresionat pe jurații X Factor cu povestea sa de viață, dar și co vocea. 

Comparativ cu primii doi concurenți, Edson a primit un scaun din tot sufletul, după ce a interpretat piesa  „Il mare calmo della sera”.

Înainte de a-și începe prestația tânărul și-a spus povestea de viață. Edson D’Alessandro a fost abandonat pe străzi de părinții lui naturali din Brazilia, iar primii ani de viață au fost foarte grei. „Viața nu a fost blândă cu mine. Am mâncat tot ce puteam găsi pe jos”, a spus tânărul.

A ajuns la orfelinat, iar apoi a fost adoptat de doi oameni buni din Italia, iar viața lui s-a transformat.

"Edson, cânți foarte bine, ai un timbru mișto, ai o întindere bună și control al timbrului foarte bun", a spus Florin Ristei.

"Edson, m-ai surprins plăcut. Pentru cum ai cântat, pentru faptul că ai transmis, ia un loc. Stai și bucură-te de această experiență", a fost decizia lui Ștefan Bănică.

UDPATE: A fost ocupat și al doilea scaun, dar Ștefan Bănică l-a informat că nu-l va păstra mult timp

Dacă în audiții a impresionat jurații cu piesa lui, emoțiile puternice și-au pus amprenta asupra lui Cătălin Budea.

Tânărul de 19 ani a intrpretat piesa „Quite Miss Home”, cu gândul la mama lui bolnavă, care a suferit o intervenție chirurgicală de curând.

La repetiții Ștefan Bănică Jr. i-a fost alături concurentului și l-a îndemnat să nu-i mai fie teamă de concurenții care îi privesc concurența.

"Nu m-a certat deloc, m-a încurajat, e un om extraordinar", a spus Cătălin despre Ștefan Bănică Jr.

"Cătălin, am fost foarte implicată și emoționată pentru că mi-ai transmis o stare profundă. Am simțit o suferință în privirea ta. Nu cred că ai ales cântecul întâmplător. Ești un băiat extrem de sensibil. Ți-aș da un scaun", i-a spus Loredana.

"Te simt mult prea emotiv pentru genul ăsta de concurs și mi-aș face griji pentru tine în continuar ecumva. Am senzația că ai fi copleșit de ceea ce s-ar putea întâmpla. Nu știu dacă ți-aș da un scaun", i-a spus Delia.

"Pentru că am început lucrul ăsta cu Petru, măresc și miza cu ocazia asta și o să-i fac pe cei care vin să fie mai motivați. Eu consider că toți cei care țin cont de ce am discutat și care sunt cinstiți față de ei merită șansa unei experiențe. Ai ținut cont de ce ți-am spus eu. Pentru faptul că ți-ai depășit condiția te rog frumos să iei loc pe scaun", a spus și Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică și-a dorit să-i ofere experiența lui Cătălin de a primi un scaun, considerând că această experiență îl va ajuta în viața.

UPDATE: Primul scaun a fost deja ocupat de Petru Georoiu.

Petru Georoiu, în vârstă de 17 ani, a interpretat piesa lui Frank Sinatra - That's Life.

Înainte de momentul lui Petru, Ștefan Bănică Jr. a mărturisit că nu a intervenit în alegerea pieselor niciunuia dintre băieții din grupa sa, pentru că a considerat că este o etapă în care oamenii trebuie să știe ceea ce îi poate pune în valoare.

Momentul lui Petru nu a fost apreciat de Florin Ristei și Delia și nu a reușit să-l convingă nici pe Ștefan Bănică Jr., care i-a dat totuși un scaun.

"Mie nu mi-a plăcut. Cred că Ștefan ți-ar fi putut alege o piesă mai bine decât ai făcut-o tu. Piesa asta a trecut, s-a dus, n-am înțeles nimic și cred că ai da randament într-un alt context, dar tu nu știi pe unde ești", a comentat Florin Ristei.

"Petru, ai deja fani. Zici că ești un Ștefan așa și cântăreț și actor și dansator. Mi-a plăcut ideea, atitudinea, ești un personaj, parcă ai fi Johnny Depp. A fost un număr colorat și foarte sexy", i-a spus Loredana.

"Și mie mi se pare că ai putea să duci un pic mai rock. Ai o energie foarte bună, iubești scena, îți place atenția. Eu zic că merită un scaun", a spus Delia.

"Tu ai carismă. Ești printre cei care au carismă și asta este foarte important. Vibe-ul tău a fost foarte bun. Dar ești încă la nivelul de joacă Pot să-ți spun te așezi pe scaun, dar nimeni nu e bătut în ținte pe scaunul ăla", a spus Ștefan Bănică.

Deși nu a vrut să-i dea scaunul, răspunsul concurentului i-a schimbat decizia juratului. 

"E strict responsabilitatea mea să stau cât de mult se poate pe scaunul ăla și să învăț cât de mult se poate din emisiunea asta și să am o evoluție că până la urmă asta contează", a răspuns concuentul

"Pentru răspunsul ăsta ia loc pe scaun", a spus Ștefan Bănică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel