Vrăjitorul Merlin a ajuns la RAR. Maşina a fost cumpărată nefuncţională din Germania, dar acum "are statut privilegiat"

O maşină cumpărată din Germania, nefuncţională, este acum una dintre vedetele târgurilor de maşini de epocă din Bucureşti. 

"O apariție care ne duce cu gândul la zilele însorite de vară: Merlin Campbell GB, din 1979. Un autovehicul cu două locuri, pe care proprietara sa îl prezintă la raliurile de epocă, dar îl folosește și în București, dată fiind manevrabilitatea micuței decapotabile.

Mașina a fost cumpărată din Germania, nefuncțională, dar a fost recondiționată și acum se poate lăuda cu statutul privilegiat pe care îl are printre vehiculele de epocă ale familiei", au scris cei de la RAR pe Facebook.

L-am întrebat pe ChatGPT care sunt cele mai căutate maşini clasice în România. Iată ce a răspuns 

"În România există o bogată tradiție în ceea ce privește mașinile de epocă. Aceste mașini sunt considerate opere de artă și sunt apreciate de colecționari și de pasionații de automobile din întreaga lume. Unele dintre cele mai populare și mai căutate mașini de epocă din România includ:

- Dacia 1300 - Este un model de mașină produs în România între anii 1969 și 2004. Acesta a devenit un simbol al industriei auto românești și este considerat un exemplu de reușită în domeniul producției auto.

- ARO 10 - Este un model de mașină produs în România între anii 1957 și 2003. Acesta a fost unul dintre cele mai populare vehicule 4x4 din Europa de Est și a fost folosit în principal în sectorul agricol și de construcții.

- IAR 22 - Este un model de avion produs în România între anii 1931 și 1941. Acesta a fost folosit în principal în cadrul forțelor aeriene românești și a devenit un simbol al industriei aeronautice românești.

- ROMAN 23S - Este un model de camion produs în România între anii 1956 și 1975. Acesta a fost folosit în principal în sectorul de transport și construcții și a devenit unul dintre cele mai cunoscute și apreciate camioane românești.

Acestea sunt doar câteva exemple de mașini de epocă produse în România. Există multe alte modele interesante și valoroase care au fost produse de-a lungul istoriei auto din România și care sunt apreciate de colecționari și pasionați de automobile din întreaga lume", a transmis Chat GPT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel