Vot privind solicitarea DNA de urmărire penală în cazul Tăriceanu

Tăriceanu
Tăriceanu

Biroul permanent al Senatului a dat termen Comisiei juridice două săptămâni pentru a depune un punct de vedere cu privire la solicitarea DNA de începere a urmăririi penale în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu, acuzat de luare de mită, a declarat senatorul PNL Alina Gorghiu, pentru MEDIAFAX.

„A fost o solicitare ca în termen de 24 de ore Comisia juridică să depună un punct de vedere în Biroul Permanent. PSD a propus două săptămâni. Peste două săptămâni Comisia juridică va depune punctul de vedere și plenul Senatului va vota solicitarea de urmărire penală", a declarat Alina Gorghiu, pentru MEDIAFAX.

Comisia juridică a Senatului a amânat în repetate rânduri dezbaterea și votul asupra solicitării DNA în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat pe 4 aprilie că le-a solicitat membrilor Comisiei juridice urgentarea demersului, astfel încât aceştia să depună un raport.

El a fost audiat la finalul lunii noiembrie în comisie, depunând mai multe note


DNA a solicitat Senatului încuviinţarea începerii urmăririi penale pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu. Procurorii au anunţat că preşedintele Senatului este acuzat că ar fi primit aproape 800.000 de dolari de la de la reprezentanţii unei companii austriece pentru a încheia mai multe acte adiţionale la un contract comercial, banii fiind folosiţi pentru campania electorală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel