EXCLUSIV  Ursula von der Leyen, vot pentru CE. Maria Grapini: Și în alte situații am votat diferit de grup! Analiza serii, răspunsuri pentru S&D

Maria Grapini
Maria Grapini

Maria Grapini a vorbit despre votul de mâine din Parlamentul European, în ceea ce priveşte numirea Ursulei von der Leyen în funcţia de preşedinte al Comisiei Europene. Cum va vota europarlamentarul.

"Abia astăzi am primit răspunsurile scrise la întrebările pe care şi eu şi alţi colegi din grupul S&D i le-am adresat. Acum le citim. În această seară, până târziu, vom dezbate în grup şi modalitatea de vot şi care este poziţia grupului. Eu nu ţin întodeauna seama de poziția acestuia. Şi în alte situaţii am votat diferit de grup. Însă pe mine mă interesează foarte mult, pe lângă răspunsurile pe care le-am primt acum în scris şi le voi citi, dezbaterea de mâine. Mâine de dimineaţă, de la 9:00 la 12:30, va fi dezbatere în plenară, unde doamna candidat va veni cu platforma program a Comisiei Europene", a declarat Maria Grapini pentru DCNews.

"Îmi voi motiva votul"

"Mă interesează ce program prezintă. Ţine sau nu cont de ceea ce noi am pus ca întrebări în dezbaterile din grupurile politice. Mă interesează foarte mult dacă vrea o singură Europă, coeziune, şi nu Europa cu două viteze a domnului Macron. De asemenea, mă interesează care este viziunea în ceea ce priveşte funcţionarea pieţei interne, acordurile comerciale cu ţările terţe pentru că UE s-a dezindustrializat şi din cauza faptului că au fost acorduri potrivnice industriaşilor europeni, deci şi României. În funcție de ce va răspunde şi ce va prezenta ca platformă program pentru comisie, vom vota. Votul este secret şi sigur că îmi voi exercita acest drept. Ulterior după vot, pentru a nu influenţa înainte, voi spune care a fost rezultatul şi îmi voi motiva votul" a mai spus europarlamentarul Maria Grapini. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel