Vosganian a IZBUCNIT în Plen: Cioloș și Rareș B. să ceară PUBLIC acest lucru! Nu joc într-o comedie în România!

Vosganian FOTO AGERPRES
Vosganian FOTO AGERPRES

Varujan Vosganian a izbucnit, marți, în Plenul Camerei Deputaților!

Varujan Vosganian a declarat marți, la dezbaterile privind eliminarea pensiilor speciale, că nu o să voteze până când Dacian Cioloș și Rareș Bogdan nu vor cere la Bruxelles să se aplice aceeași măsură.

„Aș vrea să știu, înainte de a vota, care este salariul mediu și pensia medie pe aceste diverse categorii. Cât e punctul mediu de pensie, ca să știm exact ce decalaje reparăm. Deci care e punctul de pensie pentru magistrați, militari și așa mai departe. În al doilea rând, aș dori să știu care este reglemetarea în alte țări! 

(...) Nu mi se pare normal să venim cu o lege care anulează toată pensiile speciale, fără să venim în același timp cu o lege care reglementează statutul profesional. 

(...) Încă ceva, vă rog eu, nu mai folosiţi adjective şi substantive ofensatoare. Eu nu votez, personal, această lege până când domnii Rareş Bogdan şi Dacian Cioloș, care au răcnit ca din gură de șarpe să tăiem pensiile speciale, nu vor cere, în numele PNL și USR, la Bruxelles să taie indemnizaţiile de vechime ale parlamentarilor europeni! (n.r. s-au auzit aplauze). (...) Cu alte cuvinte, în România, ești privilegiat dacă îți faci treaba la Bruxelles.

Personal, până când domnii Dacian Cioloș și Rareș Bogdan nu cer public grupurilor parlamentare în care sunt să se elimine pensiile speciale pentru ei la Bruxelles, eu nu vreau să joc într-o comedie de acest fel în România, că tot vorbim de ipocrizie!”, a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel