Voiculescu: A fost prea mult zgomot politic, zilele acestea. Am preferat să facem ceea ce e important

Sursa foto: gov.ro
Sursa foto: gov.ro

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a făcut declarații după scandalul care a izbucnit vineri noaptea, după ce pacienții de la Spitalul Foișor au fost evacuați pentru transformarea unității sanitare în spital COVID.

"A fost, zilele acestea mult, foarte mult, cred că prea mult zgomot politic. La Ministerul Sănătăţii, am preferat să facem ceea ce e cu adevărat important. Să vorbim cu pacienții, cu medicii, să vedem de ce este nevoie şi ce trebuie făcut în perioada următoare. Scandalul mediatic din ultimele zile a fost despre cei puţin peste 100 de pacienți externați de la Spitalul Foişor. Am vorbit cu toţi pacienţii şi ne-am informat asupra stării de sănătate a pacienţilor transferați. Împreună cu colegii în Ministerul Sănătăţii i-am sunat personal. Fără excepţie, cei cu care am vorbit şi-au declarat solidaritatea cu cei care se luptă pentru propria viaţă. Au fost impresionaţi că, acum, la Spitalul Foişor, cei care au nevoie acută de terapie intensivă sunt ajutaţi să lupte pentru vieţile lor", a declarat Vlad Voiculescu.

Vezi și: Voiculescu, despre cazul Foişor: Nu vreau să fac procese de conștiință. S-a încercat folosirea unei situaţii de urgenţă pentru a se câştiga capital politic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel