Vlad Voiculescu: Avem mai puține paturi de arși decât în 2016. Ăsta e adevărul sumbru

Vlad Voiculescu: Avem mai puține paturi de arși decât în 2016. Ăsta e adevărul sumbru
Vlad Voiculescu: Avem mai puține paturi de arși decât în 2016. Ăsta e adevărul sumbru

Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății, afirmă că în România sunt mai puține paturi de arși decât erau în 2016, în urma incendiului de la Colectiv. 

Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății și-n 2016, după Colectiv, a spus, într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, că, în 2016, ”am crescut sporurile, pentru că nimeni nu voia să lucreze în acele secții, unde se tratează mari arși, am făcut o posibilitate de finanțare separată tocmai pentru tratamentul arsurilor, pentru ca spitalele să poată să dezvolte aceste secții, am renovat secția de ATI de Spitalul de Arși din București, a fost închisă și renovată din temelii, am deschis secția de la Floreasca și am crescut capacitatea de acolo. Săptămânile astea am făcut analiza a ceea ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani și trebuie să vă spun și asta este în premieră: în momentul acesta avem mai puține paturi de arși decât am avut în 2016. Ăsta este adevărul sumbru al unei țări care nu a investit în a-și proteja oamenii”

”Ce s-a întâmplat în ultimii ani, de ce nu s-au făcut centre de arși? Da, s-a aruncat cu niște bani și folosesc corect cuvântul, s-au aruncat bani, investițiile s-au făcut prost” a mai spus ministrul Sănătății, acuzând că ”nu s-a construit nimic și acolo unde s-a cârpit, s-a cârpit prost”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel