Vlad Voiculescu anunță controale pentru medicii specialiști

Minsitrul Sănătății anunță controale la comisiile de examen pentru medicii specialiști. Voiculescu a scris pe Facebook că apar greșeli ale numelor candidaților, care ar putea fi intenționate, pentru aranjarea comisiilor de concurs. 

Iată postarea ministrului:

”Arondarea candidatilor pentru examenul de medic specialist catre o comisie sau alta se face in ordine alfabetica, in functie de numele de familie al candidatului.

Se pare insa ca unii functionari din Ministerul Sanatatii si/sau de la Centrul National de Dezvoltare Profesionala in Domeniul Sanitar mai gresesc cate o litera sau confunda numele de familie cu prenumele. Astfel de greseli apar anul acesta in 11 comisii de examen, toate din centrul universitar Bucuresti.

Atunci cand aceasta mica incurcatura schimba persoanele care examineaza viitorii medici specialisti, lucrurile nu mai tin de domeniul unei simple erori birocratice.

In Ministerul Sanatatii si in institutiile din subordine, ca si in spitalele din Romania, profesionalismul trebuie sa fie dublat de integritate.

Vom investiga situatia. Intre timp, ii incurajez pe candidati sa isi verifice cu atentie numele trecut pe lista”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel