Viorica Dăncilă, SECRETUL unei relații de 37 de ani. Detalii neștiute din viața personală a primei femei prim-ministru

Viorica Dancila are o poveste frumoasă de iubire. Iată detaliile pe care puțină lume le cunoaște despre prima femeie prim-ministru, din România. 

Este prima femeie din România care a fost prim-ministru și ce și-a asumat cu responsabilitate acest rol, chiar dacă mulți au criticat-o.

Este vorba despre Viorica Dăncilă, o femeie puternică care deși și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor, a avut parte de un bărbat care a susținut-o și o susține în continuare de peste 37 de ani.

Pe soțul ei, Cristinel, îl știe încă din perioada în care era elevă, iar el student. Nu a fost dragoste la prima vedere, ci o prietenie care s-a transformat încet, încet într-o poveste frumoasă și trainică, respectul și înțelegerea făcându-i să fie un cuplu și acum.

Cu ce l-a impresionat Viorica Dăncilă pe soț

L-a impresionat că nu a avut fițe, atunci când a luat-o cu căruță de la gara și a dus-o să îi cunoască părinții, urmând mai apoi să o ceară în căsătorie. 

A venit cu trenul de la oraș, la țara iar el a așteptat-o cuminte, cu căruță și a adus-o acasă cu un asemenea mijloc de transport, lucru ce nu a deranjat-o deloc, parandu-i-se un lucru natural.

Părinții lui au plăcut-o de la început, considerând că este femeia ideală pentru băiatul lor. Deși avea emoții, că doar își cunoaște viitorii socrii pentru prima dată, Viorica Dăncilă s-a comportat simplu, lucru ce a apropiat-o mult de ei, și făcându-i să o îndrăgească pe loc.

Gătește ciorbe foarte bune și sarmale

Sunt împreună și se comportă ca un cuplu normal, unde iubirea este motto-ul după care se ghidează.

El este om de afaceri, ea inginer și deși și-ar fi dorit să fie medic, a ales să facă politică. Bărbatul este mândru de realizările soției lui și mărturisește emoționat că o iubește la fel că în prima zi.

Și Viorica Dancila vorbește cu tandrețe de soțul ei, care îi este și prieten bun, fiind persoana care a sprijinit-o cel mai mult.

În ceea ce privește bucătăria, după cum spune chiar ea, "gătește ciorbe foarte bune, dar și sarmale și nu prea îi iese cozonacul".

În plus, a reușit și reușește să treacă peste toate având familia alături, care îi este cel mai puternic aliat, lucru care o face să fie puternică și să îi dea energie. Se consideră norocoasă că are un asemene om lângă ea. Asta apreciind că fiind un lucru frumos și deosebit.

Are un fiu și de ceva vreme este și soacră mare, adorandu-și nora

Are un fiu adoptat, pe Victor, de care este foarte mândră și e centrul universului ei, încă de când l-a văzut pentru prima dată, de la acel telefon al prietenei ei care i-a spus că are un copil abandonat la în centru de copii. A impresionat o pe loc "acel ghemotoc" și a făcut aproape imposibilul să îi devină copil.

Chiar dacă soțul și mama ei nu au fost de acord de la început, s-a încăpățânat și l-a luat acasă pe Victor, pe care îl adoră și îl iubește necondiționat.

În urmă cu trei ani a devenit și soacră mare, iar pe Elena, nora ei, o consideră că pe o fiică.

Are capacitate de a se dărui și a primi la răndul ei sentimente și iubire pure. Dacă e să vorbim despre ce înseamnă relația dintre Viorica Dancilaă și soțul ei, putem spune că iubirea și candoarea sunt cele care îi călăuzesc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel