Viorica Dăncilă, noi acuze la adresa PNL: Programul de guvernare, axat pe austeritate

Florin Răvdan / 28 oct 2019 / 12:15 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă - Foto: Agerpres
Viorica Dăncilă - Foto: Agerpres

Viorica Dăncilă a lansat noi acuze la adresa PNL, menţionând că programul de guvernare propus de premierul desemnat Ludovic Orban este axat pe austeritate, nu pe bunăstare. 

"Românii sunt foarte atenţi la ceea ce se întâmplă şi sunt preocupaţi ca salariile, pensiile şi drepturile sociale să le fie plătite la timp şi să nu fie tăiate în următoarea perioadă. Le înţeleg temerile şi sunt absolut justificate. Programul de guvernare anunţat de premierul desemnat este axat pe austeritate, fie că înseamnă îngheţarea pensiilor, concedieri în sistemul bugetar şi tăieri de salarii, ori lipsa de soluţii în domenii prioritare, precum sănătatea, educaţia şi infrastructura. Este un program de guvernare lipsit de viziune şi de coerenţă", a declarat Dăncilă, conform Agerpres.

În opinia sa, lista miniştrilor propuşi denotă 'improvizaţie', iar numărul mic al femeilor arată 'lipsa de preocupare pentru egalitatea de gen'. 'Am anticipat aceste intenţii, motiv pentru care am propus Pactul pentru bunăstarea românilor, generat de preocuparea pentru binele oamenilor. Susţin în continuare acest document, cu atât mai mult cu cât dezbaterile din ultimele zile arată cât este de necesar', a afirmat premierul demis.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23