Violeta Alexandru, scandal cu un paznic. Directorul DGASPC Cluj, răspuns halucinant: Je suis paznic

Violeta Alexandru, ministrul Muncii Foto AGERPRES
Violeta Alexandru, ministrul Muncii Foto AGERPRES

Directorul DGASPC Cluj, Daniel Tămaş, a confirmat zvonurile conform cărora Violeta Alexandru ar fi avut un incident cu un paznic la intrarea în instituţie. Asta deşi un alt membru al conducerii, dar şi ministrul Muncii spuseseră că nu a existat niciun scandal. 

Directorul DGASPC Cluj, Daniel Tămaș, a declarat, marți, pentru Mediafax că accesul în curtea instituției este reglementat de proceduri, pe care paznicul le-a respectat.

„Eu sunt în concediu medical dar, din câte am fost informat, ministrul Muncii s-a prezentat, marți, la sediul DGASPC Cluj, cu o mașină a Prefecturii și a vrut să intre. La noi este o procedură serioasă de acces, iar paznicul nu a permis accesul mașinii în curte, el are o procedură clară pe care a respectat-o. Nu intră oricine, oricând, pentru că avem centrul de primiri în regim de urgență a copiilor, care este cu regim special, centrul pentru mamele abuzate. După câteva minute de parlamentări, după ce șoferul i-a spus că e vorba de ministrul Muncii, paznicul a cerut ca toată lumea să se legitimeze, ocupanții au coborât din mașină, astfel că le-a permis accesul", a spus Tămaș.

Șeful DGASPC Cluj l-a felicitat pe paznic pentru atitudine și pentru faptul că a respectat procedura de acces și nu s-a lăsat intimidat de vizita ministrului Muncii.

"Je suis paznic", a spus Tămaș.

Violeta Alexandru infirmă incidentul 

"Printre alte vizite, am fost şi la DGASPC Cluj. Nu a fost niciun incident, totul a decurs normal. Nu mi s-a interzis intrarea, nici vorbă de aşa ceva", a declarat ministrul Violeta Alexandru în exclusivitate pentru DC NEWS.

Conducerea instituţiei confirmă vizita ministrului, dar infirmă orice incident.

"Nu i-aş spune neapărat control, ci mai mult o vizită de lucru. Da, doamna ministru a fost aici. Nu am cunoştinţă de niciun incident cu paznicul, chiar am o şedinţă astăzi cu cei de la administrativ şi voi cere lămuriri, dar mă îndoiesc că a avut loc un incident şi nu mi-a spus nimeni nimic", a declarat Dana Cătărig, director executiv al Biroului pentru Protecţia Persoanelor Adulte din cadrul DGASPC Cluj, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel