Violeta Alexandru, DECIZIE la Casa de Pensii Alba. Conducerea, demisă. Ce se întâmplă în restul ţării

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a publicat situaţia recalculării pensiilor la nivelul întregii ţări. Aceasta a anunţat şi că a schimbat din funcţie şefii a două case de pensii. 

"Se poate!

Au trecut cele 2 luni, termen limită comunicat Caselor județene de pensii pentru recuperarea întârzierilor în recalculările dosare pensii. Ieri a expirat termenul. Aceasta este situația la nivelul țării.

Am insistat foarte mult, uneori chiar peste puterea de înțelegere a unor funcționari (ca să nu spun de acceptare), pentru a schimba radical situația găsită. Vorbesc despre mii de solicitări cu termen depășit. Mult depășit, în unele situații. Despre care se știa de ani de zile. Nu s-a interesat nimeni de această problemă, nici vorbă să fi vrut să rezolve.

Iată că SE POATE, oameni buni! Oamenii serioși fac diferența. În orice domeniu.", a scris Violeta Alexandru pe Facebook. 

Conducerea a două case de pensii, schimbată 

"Peste jumătate dintre județele țării nu mai înregistrează întârzieri în recalcularea dosarelor. A se vedea 0 (Zero!!) dosare cu termene întârziate la finalul lunii iunie în dreptul atâtor Case de pensii. Cine ar fi crezut? Mă uit la această listă și mă duc cu gândul la punctul din care am plecat. Totul a fost o luptă, mai ales la început. Nu mai contează. Iată că SE POATE! Sunt sigură că s-a muncit mult la nivelul caselor teritoriale și le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat.

Rămân probleme majore la Casa de pensii Alba (am schimbat conducerea, fosta conducere avea toate scuzele din lume pentru mii, mii de dosare nelucrate, totul a fost o luptă acolo!) dar și la Sectorul 1 – București. Sunt pregătită să iau decizii. Bucureștiul merge greu, nu sunt mulțumită. Voi duce la zero și situația de la București, cu toată rezistența. Neamț, Brașov – încă nu performează.", a mai scris ministrul. 

În Alba, o bătrână a primit, timp de 16 ani, o pensie mai mică decât i se cuvenea, din cauza unei greşeli. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel