Violeta Alexandru acuză o MOȘTENIRE GREA de la PSD. Mesaj de ultimă oră

Florin Răvdan / 02 dec 2019 / 16:14 Salveaza PDF Comentarii
Violeta Alexandru, ministrul Muncii Foto AGERPRES
Violeta Alexandru, ministrul Muncii Foto AGERPRES

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, acuză Guvernul PSD că a lăsat o "moştenire grea" şi a enumerat câteva dintre lucrurile mai puţin plăcute cu care angajaţii ministerului se vor confrunta până la final de an. 

"De aproximativ 30 minute, reges.inspectiamuncii.ro a reînceput să funcționeze! Cer, încă o dată, scuze tuturor angajatorilor care au avut neplăcuta surpriză, încercând să opereze modificări cu privire la salariați, să nu poată accesa platforma pentru câteva ore. Am făcut tot ceea ce am putut!

Am început să evaluez, platformă cu platformă, toate aplicațiile care gestionează informații critice pentru populație. Sunt probleme! De toate felurile, ne-tratate până s-au agravat. Nu spun că această informație este o noutate. Spun însă cu toată tăria că nu s-a făcut nimic în ultimii ani. S-au preferat acțiunile electorale", a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Ce "moştenire" a lăsat PSD

 

"În doar câteva săptămâni, moștenire de la PSD, vom avea următoarele lucruri, la final de an:

1. Mentenanța și minima dezvoltare, necesară, în condițiile modificărilor legislative, a soft-ului de la Casa de Pensii, înlipsa unei achiziții făcute la timp, expiră în decembrie.

2. Platforma de la ANOFM cu probleme mari, fiind deja în atenția instituțiilor de anchetă. Evidențele se țin în excel, cred ca și de mână. Mâine, după discuțiile avute, revin.

3. Problemele Revisalului au luat prin surprindere Inspecția Muncii.

4. AJPIS-urile sunt la mila altor autorități ca să rezolve operativ solicitările și nimeni bu a fost revoltat din sistemul public.

Voi avea mult de spus pe aceste subiecte importante", a mai scris Violeta Alexandru. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29