Vaslui: Un bebeluş a fost găsit abandonat la marginea unui drum, cu un bileţel lângă el

O femeie a găsit, joi, la marginea unui drum care traversa un câmp de lângă oraşul Vasluian Murgeni, un copil de aproximativ 10 luni. Bebeluşul avea un bilet în care scria că mama sa a fost părăsită de tată, iar aceasta nu are posibilitate să îl crească.

Femeia, care ducea vaca la păscut, a luat bebeluşul acasă, l-a îngrijit şi i-a dat de mâncare, însă, spre seară, a sunat la numărul de urgenţă 112 după ce i s-a părut că fetiţei i s-a făcut rău.

"Asupra copilului a fost găsit un bileţel cu un nume, o dată, posibil cea de naştere, şi un mesaj în care mama bebeluşului explică faptul că l-a abandonat pe motiv că nu are posibilităţi materiale să-l crească, după ce a fost părăsită de bărbat. În această seară (n.r.- joi), poliţiştii de Murgeni au demarat cercetări în vederea identificării mamei copilului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Starea bebeluşului era normală, nu prezenta leziuni sau urme de violenţă. El a fost preluat de echipajul de pe salvare şi transportat la Spitalul de Urgenţă din Bârlad, a declarat, joi, pentru Agerpres, Doina Spiru, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

UPDATE: Femeia care şi-a abandonat bebeluşul de zece luni pe un câmp din Vaslui, găsită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel