Vaslui: bătrân schinguiut, cu urechile tăiate pentru banii din casă

Bogdan Bolojan / 27 dec 2017 / 08:37
Lemn topor
Lemn topor

Un bărbat de 75 de ani a fost torturat într-un mod inimaginabil, după ce un hoț a intrat peste el și voia toți banii din casă. Bătrânului i-au fost tăiate urechile cu o toporișcă. 

Omul s-a trezit cu un individ în casă, cu cagulă pe faţă, care i-a cerut banii sau viaţa. Din ce a povestit bătrânul de 75 de ani, acesta i-a spus că nu are nimic de valoare în casă.

Acest lucru nu i-a convenit hoţului şi l-a torturat pe bătrân la bătaie cu o toporişcă pe care o avea la el. I-a îndoit până la rupere degetele mici de la mâini, i-a rupt ambele urechi şi i-a dat cu toporişca în cap, lăsându-l într-o baltă de sânge, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă. Bătrânul şi-a revenit cu greu spre dimineaţă, când a ajuns la o rudă, plin de sânge, şi a cerut ajutor.

"A fost făcut un apel de către o persoană care reclama faptul că un bărbat necunoscut a pătruns în casa sa şi l-a agresat. Poliţiştii au găsit un bărbat de 75 de ani, care locuia singur. Bărbatul le-a spus că un bărbat pe care nu-l cunoaşte a pătruns la el în casă şi i-a cerut bani. Când bărbatul i-a spus că nu are bani în casă, a fost agresat de intrus, care i-a aplicat mai multe lovituri la cap şi la mâini, dezbârnându-i urechile. În cauză încadrarea juridică a fost de tentativă la infracţiunea de omor, iar dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui", a precizat, pentru vremeanoua.ro, Silvia Manta, purtătoarea de cuvânt a IJP Vaslui.

[citeste si]