Vasi Borcan, victorie. Îl șocase pe Cheloo

Rodica Mitu / 04 Martie 2019 / 20:23

Vasi Borcan este cel de-al doilea finalist iUmor din cel de-al șaselea sezon, în urma voturilor primite în aplicație.

Vasi Borcan este un bărbat din Iași care, la vârsta de 12 ani, a fost imobilizat în scaun cu rotile din cauza unei distrofii musculare. În ciuda faptului că și-a pierdut forța fizică, a dovedit o tărie psihică extrem de rară. "Viața m-a pus în situația de a-mi înfrunta temerile, reținerea, rușinea chiar", a spus Vasi, care pentru numărul său de stand-up s-a bazat pe autoironie.

"Vasi este omul care are nota 12 la autoironie la iUmor! A venit cu niște glume care pe mine m-au șocat. Eu nu sunt genul de om care să se omoare la vederea omului, nu am simțit compasiune, am apreciat obiectiv că omul a avut glume foarte reușite", a mărturisit Cheloo, care s-a arătat fanul declarat al lui Vasi.

Mai mult, actorul Mihai Bendeac i-a mărturisit și el că puterea de care dă dovadă Vasi îl inspiră. "Ați avut un material foarte bun și vreau să vă mulțumesc pentru că, în astfel de situații, îmi dau seama cât de penibil sunt, cât de ridicol sunt ca om atunci când, ca o divă proastă, încep să mă plâng și să spun că am un milion de probleme. Aproape sigur că nu mă voi schimba, o să rămân același idiot, dar vă mulțumesc că mi-ați reamintit că sunt o divă proastă uneori și că sunt penibil atunci când sunt depresiv", a spus Mihai Bendeac.

(w670)

Numărul lui Vasi a fost apreciat și de cei de acasă, care l-au votat prin intermediul aplicației iUmor și i-au oferit, astfel, șansa de a merge direct în finală.