V. Vâlcu, după fotografia publicată de R. Bogdan, în cearta cu PSD: ”Zici că e Dan Diaconescu în direct”. Ce ar ascunde disputa din coaliția de guvernare

Val Vâlcu a comentat schimbul de replici dintre europarlamentarul Rareș Bogdan și premierul Marcel Ciolacu. 

Val Vâlcu a comentat poza pe care europarlamentarul Rareș Bogdan a postat-o pe rețelele de socializare în încercarea de a fi pe placul social democraților. Astfel, Rareș Bogdan apare îmbrăcat în haine precum Mao, spunând, ironic, că pe viitor așa se va duce la piață să cumpere pătrunjel și ceapă.

Citește și: Rareș Bogdan, cu ceasul Rolex la piață: „Eu nu mă duc în salopetă să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu”

”Vedeți că pot să vă răspund, deci înseamnă că nu am râs așa de tare să îmi pierd respirația. Mi s-a părut că personajul din stânga lui, cum te uiți, seamănă cu Dan Diaconescu, dacă e pe cine cu cine seamănă. Dan Diaconescu în direct, celebru pe vremuri”, a spus ironic Val Vâlcu, în emisiunea News Pass de la B1 TV, cu Laura Chiriac. 

Revenind la un registru serios, jurnalistul a ținut să sublinieze că toate aceste discuții dintre social democrați și liberali nu sunt decât o punere ”în umbră” a celorlalte axe politice existente în acest moment.

”Eu v-am spus și profit,  că este una dintre puținele emisiuni unde se dezbat subiectele pe larg, nu se trece așa rapid, și ca urmare sunt obligat să repet că această dispută dintre PSD și PNL, de fapt este axa centrală a dezbaterilor: stânga, dreapta, noi cu pensionarii, noi cu oamenii de afaceri, ia prim planul și îi lasă fără posibilități de expunere pe ceilalți.

Celelalte axe, USR  - AUR, ce mai e prin Parlament, Șoșoacă - AUR, sunt puse în umbră de această dezbatere care face bine electoral, pentru că doar aceste două partide se văd, sunt prezente la televiziuni, talk-show, uite, discutăm ce a zis Rareș Bogdan lui Ciolacu, ce i-a răspuns Ciolacu, cum s-au altoit”, a afirmat jurnalistul Val Vâlcu.

Vâlcu: ”Nu le face rău, dimpotrivă” 

Întrebat dacă toate ”poveștile astea sunt pentru alimentarea dezbaterilor să aibă lumea ce se comenteze după aceea”, Val Vâlcu a subliniat că nu este în poziția premierului Marcel Ciolacu pentru a da asigurări că nu se va rupe coaliția, așa cum a lăsat de înțeles Rareș Bogdan.

”Dar ceea ce pot să spun este că nu le face rău, dimpotrivă le face bine la imagine și ar putea să o ducă așa până la alegeri”, a mai spus jurnalistul Val Vâlcu.

Citește și: Ciucă anunță că PNL nu iese de la guvernare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel