USR, lovitură pentru publicitari. ”Trebuie să dispară din București”

USR vrea să schimbe regulamentul de publicitate stradală. 

Consilierii generali ai USR vor interzicerea mesh-urilor şi prismelor, despre care afirmă că cele mai multe sunt amplasate chiar ilegal și sunt un pericol real pentru trecători. 

USR-iștii mai afirmă că mijloace publicitare agresează, prin dimensiuni şi culori, spaţiul vizual şi coerenţa urbană a Capitalei.

”Mesh-urile şi prismele trebuie să dispară din Bucureşti. În Europa, mesh-urile se folosesc doar atunci când se lucrează la faţade şi în niciun caz nu sunt folosite ca suport permanent pentru mesaje publicitare. În plus, aceste mesh-uri sunt şi un pericol pentru trecători pentru că adesea sunt montate pe faţade care necesită renovare. Nu ştii niciodată dacă astfel de faţade au calităţile tehnice pentru a permite ancorarea mesh-urilor”, a declarat Roxana Wring, preşedintele USR Bucureşti şi consilier general, la dezbaterea ”Bucureştiul - dincolo de banner şi mesh”. 

[citeste si]

Alte propuneri pe care consilierii generali ai USR le-au avansat vizează interzicerea publicităţii stradale pe spaţiile verzi, desfiinţarea companiei municipale pe probleme de publicitate, pe care a înfiinţat-o primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi transferul activităţii la Direcţia de urbanism, cu angajarea personalului adecvat.

Roxana Wring a specificat că nu este de acord cu "niciun fel de publicitate" în zona declarată protejată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel