Urmărire pe străzile din Constanța. Vezi cine a avariat o mașină a poliției

Un şofer care nu a oprit la semnalele legale ale poliţiştilor a fost urmărit şi blocat în trafic, luni după-amiază, în oraşul Ovidiu.

  Din verificările efectuate a reieşit că acesta nu posedă permis de conducere, era sub influenţa alcoolului la volan, iar autoturismul avea numere de înmatriculare provizorii expirate.

În momentul blocării, conducătorul auto a avariat o autospecială a Poliţiei Ovidiu şi o maşină parcată pe marginea străzii.

'Conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu, în localitate. Acesta a fost urmărit, în sprijin sosind un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa şi un echipaj al Poliţiei oraşului Ovidiu, până pe strada Poiana din localitatea Ovidiu, când a fost blocat în trafic. În momentul blocării, bărbatul a avariat un autoturism parcat şi o autospecială a Poliţiei oraşului Ovidiu', a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Conform sursei citate, conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul la testarea cu aparatul etilotest fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul condus avea numerele de înmatriculare provizorii expirate. În urma coliziunilor auto ce au avut loc, a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului urmărit şi a unei alte persoane, care se afla în autoturismul parcat.
Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, cele două victime au suferit traumatisme cranio-cerebrale, fiind transportate la spital, relatează AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel