Unteatru, aniversare specială cu BÉZNĂ Theatre London

Aniversare specială a patru ani de existență pentru o instituție culturală din București, eveniment în cadrul căruia trupa britanică de teatru BÉZNĂ Theatre London prezintă, în premieră în Bucureşti, spectacolul „Crime".  

Unteatru vă invită în perioada 25 iulie - 3 august la ZILELE TEATRULUI UNTEATRU, ediţia I, realizată în coproducţie cu Primaria Sectorului 3 şi Centrul Cultural "Casa Artelor", eveniment care marchează 4 ani de existenţă a teatrului de cărămidă.

O sărbătoare a culturii unde spectacolele de teatru, muzica şi multe alte surprize se vor împleti pentru a prilejui publicului o ședere cât mai plăcută în curtea instituției și în teatru. 

În cadrul acestui eveniment aniversar, trupa britanică de teatru BÉZNĂ Theatre London prezintă, în premieră în Bucureşti, în zilele de 29, 30, 31 iulie si 1, 2, 3 august, de la ora 20.00, spectacolul „Crime" (un răspuns la „Crimă și pedeapsă" de F.M.Dostoievski), un spectacol ce urmărește poveștile celor blamați de către mass-media și ilustrează realitatea unei țări scăpate de sub control.

Vezi AICI programul

Pe toată perioada Zilelor Teatrului UNTEATRU curtea teatrului a fost pregătită cu mese şi scaune, pentru ca publicul să se poată relaxa la o bere, o prăjitură şi muzică. Concertele se vor ţine afară !!! (dacă vremea va fi prielnică).

Rezervări bilete se pot face:
- pe adresa [email protected],
- pe site www.unteatru.ro sau
- sms la numarul 0721268516 (nume,data,spectacol, numar de locuri)

Veți primi confirmare pe mail, respectiv pe telefon.

Pentru alte detalii: www.unteatru.ro

http://www.facebook.com/unteatru.teatrul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel