Un senator liberal dinamitează PNL: Ce solicită conducerii

Senatorul liberal Corneliu Popescu cere conducerii PNL 'să coboare în mijlocul străzii' şi să aibă 'o relaţie de comunicare cu strada'.

El a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că dialogul dintre liberali şi reprezentanţii societăţii civile care protestează de mai multe zile trebuie să aibă loc atât în Bucureşti, cât şi în fiecare judeţ.

'Trebuie să cerem conducerii PNL ca în toate judeţele, inclusiv la Bucureşti, să coboare în mijlocul străzii şi acesta va fi un prim act de selecţie. Cine nu va fi acceptat de stradă ... Fără politică nu va fi democraţie. Cine nu are curajul să coboare în mijlocul străzii înseamnă că se simte vinovat. Trebuie să stabileşti o relaţie de comunicare cu strada', a afirmat Popescu.

[citeste si]

Parlamentarul liberal susţine că 'PNL are obligaţia de a coborî în stradă, pentru a nu lăsa ca mesajul «PSD şi PNL - aceeaşi mizerie» să fie perpetuat'.

Totodată, Corneliu Popescu este de părere că se impune organizarea unui congres extraordinar al partidului, pentru desemnarea unei conduceri unice.

'Al doilea lucru pe care îl voi cere conducerii PNL este acela ca PNL să ţină un congres extraordinar în ianuarie, pentru a declara încheierea fuziunii cu PDL şi a alege un lider al PNL. Din punctul meu de vedere, noi vom pierde foarte mult dacă nu vom face acest lucru', a adăugat Popescu.

El respinge ideea societăţii civile de formare a unui guvern de tehnocraţi, pe motiv că aceştia 'reprezintă interesele companiilor multinaţionale'.

'Dacă tinerii vor preda şi puterea politică unor aşa-zişi tehnocraţi sau pricepuţi, există şanse mari ca şi puterea politică să ajungă pe mâna multinaţionalelor', a conchis Corneliu Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel