Un secretar de stat, numit de Cioloș, și-a cerut eliberarea din funcție

Adrian Bădilă a solicitat, marţi, eliberarea din funcţia de secretar de stat al Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic.

Adrian Bădilă a declarat, pentru Agerpres, că părășește MCPDC din motive personale.

"Am înregistrat astăzi solicitarea de eliberare din funcţie (...) din motive personale (...) Le urez succes în continuare colegilor mei. Probabil până apare în Monitorul Oficial o să mai dureze câteva zile", a spus Adrian Bădilă.

MCPDC i-a mulţumit lui Adrian Bădilă pentru activitatea sa, marţi seară, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a ministerului.

"După o activitate intensă şi realizări concrete, în primele şase luni de mandat, trecem în cea de-a doua etapă cu noi priorităţi şi obiective clare pe care le vom comunica public în curând. Îi mulţumim la acest final de etapă colegului nostru Adrian Bădilă, secretar de stat MCPDC, pentru aportul adus echipei MCPDC", se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a MCPDC.

Adrian Bădilă a fost numit secretar de stat la MCPDC printr-o decizie a premierului Dacian Cioloş, care a fost publicată pe 28 ianuarie, în Monitorul Oficial. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel