Un român din Anglia, s-a rănit în timp ce îşi înjunghia soția, a primit o despăgubire uriaşă

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Un român stabilit în Anglia care s-a rănit în timp ce își înjunghia soția, a primit de la Serviciul Național de Sănătate o despăgubire uriaşă. 

Un român stabilit în Anglia  și-a înjunghiat fără milă soție, iar în timp ce recurgea la tragicul gest s-a accidentat la mână, astfel că Serviciul Național de Sănătate i-a oferit despăgubiri uriașe. Iată la ce sumă se ridică, dar și cum a fost posibil așa ceva, relatează Spynews.

Condamnat la 11 ani de închisoare, după ce și-a înjunghat soţia

D.C. a fost condamnat la 11 ani de închisoare, după ce și-a înjunghat soţia sa chiar în bucătăria casei lor, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Femeia era într-o stare destul degravă, astfel că nimeni nu i-a dat șanse, însă din fericire s-a făcut bine.

Ei bine, soțul femeii a stat 5 ani în închisoare, timp în care a făcut o cerere de despăgubire împotriva Serviciul Naţional de Sănătate din Anglia, acuzând autoritățile că nu îşi mai poate folosi mâna dreaptă, asta deoarece nu a fost tratat imediat după ce s-a rănit cu cuțitul în timp ce și-a înjunghiat soția.

La ce sumă se ridică despăgubirile

La doar câteva luni, Tribunalul din Norwich a decis ca bărbatul să primească 8.500 de lire sterline despăgubiri, moment în care Dorinel Cojanu a spus că nu se mulțumește cu această sumă.

Ba mai mult decât atât, a acuzat-o pe soția lui că l-ar fi rănit cu cuțitul din bucătărie, iar el a înjunghiat-o înecrcând să se apre, totul fiind o altercație între ei și nu o crimă în adevăratul sens al cuvântului.

După ce avocaţii săi au contestat decizia la Înalta Curte și judecătorul a hotărât ca despăgubirea să fie ridicată la 17.500 de lire sterline, românul a cerut ca daunele toatale să fie de 125.000 de lire sterline, însă s-a ales cu cei licitați de către judecător.

VEZI ȘI: Un bărbat a sunat la Poliție să anunțe că și-a omorât vecinul

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din județul Dâmbovița, a sunat la Poliție să anunțe că și-a omorât vecinul

Un bărbat de 60 de ani din localitatea dâmboviţeană Ghineşti a sunat, sâmbătă, la 112, şi a anunţat că şi-a înjunghiat mortal vecinul în vârstă de 64 de ani, informează IPJ Dâmboviţa.



Între cei doi a avut loc un conflict spontan



"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi pe numărul unic pentru apeluri de urgentă 112 de către un bărbat de 60 de ani, localitatea Ghineşti, cu privire la faptul că l-a omorât pe vecinul său, un bărbat de 64 de ani. Din primele verificări, se pare că între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia apelantul l-ar fi înjunghiat pe vecinul său, cu un cuţit. În urma leziunilor, bărbatul a decedat", precizează IPJ Dâmboviţa.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

"A fost constituită o echipă complexă de poliţişti, condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, care efectuează cercetări în cauză, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului", anunţă IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Crimă șocantă la Iași. Un bărbat și-a ucis mama. A mărturisit întâmplător, la băutură

Crimă terifiantă la Iași. Un bărbat de 42 de ani din localitatea Dumbrăviţa, comuna Ruginoasa, şi-a decapitat mama, în vârsta 75 de ani, noaptea trecută, scrie Ziarul de Iași. Ulterior, bărbatul ar fi aruncat cadavrul în grădina casei. Apoi, cu toporul în mână, s-ar dus la un vecin, unde după ce a consumat alcool i-a spus acestuia despre fapta comisă.

Speriat, vecinul bărbatului a sunat imediat la 112. Bărbatul a fost internat de către procurori la Socola pentru a se stabili dacă în momentul comiterii omorului era în deplinătatea facultăţilor mintale. 

Omul le-ar fi povestit  vecinilor că, într-un acces de furie, s-a luat la ceartă cu mama lui și ar fi ucis-o în grădina din spatele casei. Vecinii sunt îngroziți de cele petrecute pe ulița din satul lor, mai ales că femeia nu se plângea că a ajuns să se teamă de fiul ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel