Un pui de urangutan 'a sărutat' burtica unei gravide, prin geamul de la ZOO / Video

Foto ilustrativ. Imagine de วัฒนา ลอยมา de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de วัฒนา ลอยมา de la Pixabay

Un videoclip în care un pui de urangutan 'sărută' burtica unei gravide, prin geamul unei Grădini Zoologice din Marea Britanie, face furori pe Internet. 

Naomi Davies, în vârstă de 34 de ani, din Gloucester, vizita Grădina Zoologică Twycross împreună cu logodnicul ei, Ben Billingham, când un pui de urangutan i-a sărutat burtica de gravidă. Totul s-a întâmplat în 2019, la patru luni de sarcină, dar imaginile au fost făcute publice abia acum. 

Cei doi vizitau Grădina Zoologică Twycross când s-au oprit lângă incinta cu pricina. La un moment dat, puiul de urangutan s-a urcat pe spatele unei maimuțe adulte și a sărutat geamul chiar în dreptul burticii femeii. Momentul a fost filmat de Ben Billingham, în vârstă de 40 de ani, potrivit Daily Mail.

'Am mai fost la acea Grădină Zoologică o dată și ne-a plăcut foarte tare, dar această vizită a fost de fapt prima dată când am văzut un urangutan într-o Grădină Zoologică. Mama și-a adus bebelușul la geam și ne priveau. Partenerul meu Ben a spus să încerce să-i arate bebelușul, așa cum mai văzuse la interacțiunile urangutanilor. Am fost un pic copleșită, nu mă așteptam să fie conștienți de sarcină, dar apoi puiul a început să mă pupe. A fost cu adevărat minunat. Văzând împreună mama și bebelușul, pe amândoi interesați de mine, m-a făcut să realizez legătura dintre mamă și copil.', a mărturisit Naomi Davies. 

Între timp, Naomi Davies a născut o fetiță care a primit numele Constance. Acum, femeia plănuiește să o ducă și pe ea la Grădina Zoologică, pentru a întâlni urangutanul. 

'Iubim Grădina Zoologică oricum, dar vreau să văd dacă o recunoaște pe Constance!', a adăugat Naomi Davies. 

Alt VIDEO VIRAL: O tânără a sărit gardul la zoo și a început să se joace cu maimuțele

O tânără din Texas ar putea ajunge în fața instanței pentru că a sărit gardul la o grădină zoo și a intrat în țarcul unor maimuțe, scrie The Independent. Femeia a fost filmată în timp ce stă sub o cascadă artificială, se joacă și le dă de mâncare animalelor. 

Deși tânăra pare foarte fericită în videoclip, angajații de la zoo spun că protagonista a fost în pericol. La fel şi necuvântătoarele. În primul rând pentru că le-a hrănit, în condiţiile în care primatele au o dietă bine stabilită, dar și pentru că maimuțele se pot infecta cu Sars-Cov-2. De altfel, îngrijitorii spun că ei nici nu intră în țarcurile maimuțelor, pentru a le feri de stres. Zookeeper Mason Kleist, directorul grădinii zoologice El Paso, a numit-o pe femeie „proastă și norocoasă” după acest incident. (Vezi VIDEO aici.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel