Un nou caz Deveselu! Ziarist MORT de Covid-19, votat post-mortem într-o localitate din Dâmbovița!!

Cu doar o săptămână înainte de alegerile locale, unul dintre candidații la primăria Vulcana Pandele (Dâmbovița) a decedat din cauza unor probleme cauzate de infectarea cu noul coronavirus. În weekend, partidul din care făcea parte a trimis doi oameni în Consiliul Local.

Hotărât lucru, alegerile locale din 27 septembrie 2020 au avut un farmec aparte. Dincolo de campanie și rezultate, au existat câteva situații mai puțin obișnuite, iar cazul care a ținut prima pagină a ziarelor în aceste zile a fost cel al primarului de la Deveselu, reales în funcție, chiar dacă decedase în urmă cu două săptămâni.

Cazul nu este unul singular. În județul Dâmbovița am fost martorii unei situații similare, chiar dacă persoana decedată nu a obținut suficiente voturi pentru a deveni edil al localității Vulcana Pandele. 

Bogdan Simion, ziarist și candidat la cea mai înaltă funcție din comună, s-a stins cu doar o săptămână înainte de ziua alegerilor. Infectat cu noul coronavirus, Bogdan Simion a murit la Spitalul Municipal de Urgență din Târgoviște, însă oamenii care l-au simpatizat i-au acordat votul de încredere în duminica alegerilor. 179 de voturi a adunat candidatul Partidului Ecologist, însă asta nu e totul. Doi dintre colegii de partid ai lui Simion au devenit consilieri locali datorită lui Bogdan Simion, care a fost unul dintre cei mai vocali candidați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel