Imagini noi în scandalul voturilor de la Sectorul 1. Piperea: Acest amănunt poate să cântărească greu în decizia judecătorului

Gheorghe Piperea, avocatul lui Dan Tudorache, a atras atenția asupra unui amănunt important în scandalul voturilor de la Sectorul 1. Ce a observat în noile imagini apărute.

"În legătură cu acea imagine pe care am văzut-o şi eu aseară... În afară de grămada aceea uriaşă de hârtii despre care ai impresia, la prima vedere, că este o groapă de gunoi care tocmai a fost răvăşită de o furtună, s-a atras atenţia asupra unui amănunt care poate să cântărească extrem de greu, mâine, în decizia judecătorului. Este vorba despre acele fâşii de hârtie despre care nu ştim ce pot fi. Pot fi, spre exemplu, acele fâşii de hârtie pe care sunt lipite acele stickere pe care fiecare dintre noi trebuia să le pună pe buletin. Dar pot foarte bine să fie nişte hârtii care tocmai fuseseră tocate, la momentul respectiv.

Exceptând imaginile, noi nu avem aceste probe pentru că, spre deosebire de domnii de la USR care au pătruns în acele sedii ca prin brânză, nu a intrat nimeni acolo. Nu se ştie ce anume era în acel sediu. Nu se ştie dacă acele documente, aşa cum se văd în imagine, sunt sau nu sigilate. În mod normal, cei de la Parchet ar fi trebuit să pună de urgenţă nişte sigilii asupra acelor hârtii", a spus Gheorghe Piperea, avocatul lui Dan Tudorache, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel