Alegeri, Sectorul 1. Procesul a fost amânat. Mihai Drăgan: Tudorache Daniel este primarul în funcție

Avocatul Mihai Drăgan a spus că până când justiția va da un verdict, Daniel Tudorache este în continuare primarul în funcție al Sectorului 1. 

Dan Tudorache, primarul încă în funcție al Sectorului 1 din Capitală, cere suspendarea rezultatului alegerilor locale din 27 septembrie, relatează România TV. Judecătorii au amânat decizia pentru săptămâna viitoare după ce Clotilde Armand a cerut să fie și ea parte în proces. 

Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache, a intervenit în direct la postul tv unde a explicat ce înseamnă noul demers privind suspendarea alegerilor. 

”Rezultatul alegerilor a fost consemnat de Biroul Electoral de Sector într-un proces verbal pe care noi am ales să îl contestăm, acesta fiind un act administrativ care poate fi suspendat, situație care atrage suspendarea tuturor actelor ulterioare, adică nu se mai poate valida primarul ales conform rezultatelor. Domnii de la USR și reprezentantul doamnei Clotilde Armand au considerat că au interes în această cauză și au cerut să își spună punctul de vedere. (...) Ceea ce am văzut noi la televizor de atâtea zile este de natură să ne îndreptățească să spunem că rezultatele la Sectorul 1 sunt o fraudă totală”, a declarat Mihai Drăgan. 

Cine e primar la Sectorul 1?

Întrebat cine este în prezent primar la Primăria Sectorului 1, avocatul a răspuns: 

”Domnul Tudorache Daniel este primarul în funcție și la această dată”, a mai declarat avocatul Mihai Drăgan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel