Sac cu rechizite și VOTURI, găsit la Biroul Electoral Sector 1. Poliția intervine. Tudorache: E jaf la drumul mare

Daniel Tudorache
Daniel Tudorache

Un sac cu rechizite și buletine de vot a fost găsit de două persoane care făceau curățenie în Biroul Electoral Sector 1. Poliția a fost chemată la fața locului. 

Un sac în care se aflau rechizite, dar și buletine de vot ale PSD și ALDE au fost găsite într-un birou din Biroul Electoral Sector 1, relatează România TV. 

Descoperirea ar fi fost făcută de către două femei care făceau curățenie în Biroul Electoral Sector 1. Poliția a fost alertată și chemată la fața locului pentru a face cercetări. 

”M-a sunat reprezentantul PSD și mi-a comunicat acest lucru. Poliția va face verificări. Mă lasă fără cuvinte tot ce se întâmplă la BES 1. Nu mai am cuvinte, nu mai pot să comentez. Nimeni nu a pus mâna pe buletinele de vot. Femeile au intrat au văzut și au așteptat poliția că altfel o să spună cineva că s-au pus voturile alea acolo. Nu. Sunt și camere acolo de luat vederi. Bănuiesc că o să vedem imagini când poliția va ridica imaginile de pe acea cameră. Nici nu vreau să mă gândesc. Nici nu mă gândesc ce s-ar găsi în fiecare sac dacă s-ar renumăra voturile. Din cauza asta nu vor să renumere pentru că e jale ce e acolo. Jaf la drumul mare”, a declarat Daniel Tudorache la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel