Un lider politic dă o temă grea Guvernului Cioloș

Secretarul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a dat o temă grea viitorului Guvern: să ducă mai departe moștenirea lăsată de guvernarea PSD.

"Potrivit estimării preliminare publicată astăzi de Oficiul European pentru Statistică (Eurostat), România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană în trimestrul al treilea al acestui an comparativ cu trimestrul precedent. Creşterea economică trimestrială de 1,4% i-a asigurat României poziţia de lider în cadrul UE, urmată de Polonia şi Slovacia (ambele cu o creştere de 0,9%) şi Spania, cu o creştere de 0,8%", a scris președintele PSD Buzău pe Facebook.

[citeste si]

"Guvernul Ponta a demostrat că se poate, că au fost adoptate măsuri potrivite pentru problemele pe care le-a întâmpinat România şi că a fost implementată o strategie ce i-a asigurat ţării recunoaştere în rândul celorlalte state membre ale UE. Aceasta este moştenirea guvernării PSD.

În consecinţă, consider că noului guvern care va fi supus votului de investitură săptămâna viitoare, îi va reveni responsabilitatea de a menţine poziţia României la aceleaşi standarde ridicate", a mai notat Marcel Ciolacu.

VEZI ȘI: Eurostat: România, lider în UE la creșterea economică. Victor Ponta, prima reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel