Un alt avion a fost afectat de turbulențe. 12 persoane rănite în timpul zborului

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Avionul a aterizat în siguranță la Dublin, dar șase pasageri și șase membri ai echipajului au fost răniți în urma turbulențelor din timpul zborului.

12 persoane au fost rănite într-un avion al Qatar Airways care zbura de la Doha la Dublin, după ce aeronava a intrat într-o zonă cu turbulențe, au declarat autoritățile aeroportului, potrivit The Guardian.

Aeroportul din Dublin a declarat într-un comunicat că avionul a aterizat în siguranță, conform programului, înainte de ora 13:00, (12:00 GMT) duminică.

CITEȘTE ȘI        -      Sunt unele rute mai predispuse la turbulențe aeriene? Schimbările climatice le vor înrăutăți? Află răspunsurile ce te vor ajuta în următoarea călătorie

„La aterizare, aeronava a fost întâmpinată de serviciile de urgență, inclusiv de poliția aeroportului și departamentul nostru de pompieri și salvare, din cauza a șase pasageri și șase membri ai echipajului... care au raportat răni după ce aeronava a suferit turbulențe în timp ce se afla în aer deasupra Turciei”, se arată în comunicat.

Aeroportul nu a oferit detalii cu privire la gravitatea rănilor.

Incidentul a avut loc la cinci zile după ce un britanic a murit din cauza unui suspect de atac de cord și zeci de persoane au fost rănite, când un zbor Singapore Airlines din Londra a intrat într-o zonă cu turbulențe severe.

CITEȘTE ȘI        -      Cât de periculoase sunt, de fapt, turbulențele extreme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel