UPDATE: ULTIMA ORĂ. S-a micșorat diferența dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea! Au apărut rezultate noi!

Au apărut noi rezultate provizorii despre câștigarea alegerilor de la Primăria Capitalei, iar diferența dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea s-a micșorat considerabil. Potrivit ultimelor informații, principalii actori ai alegerilor din București sunt distanțați de mai puțin de 5 procente

UPDATE: Candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS, a obţinut 42,78% dintre voturi pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil, Gabriela Firea, candidatul PSD - 37,99%, potrivit datelor parţiale ale Biroului Electoral Central (BEC) centralizate până la ora 14,00, după numărarea a aproximativ 95,29% dintre voturi.

Pe locul al treilea se află Traian Băsescu, candidatul PMP, cu 10,98%. AGERPRES/(AS - autor: Alina Novăceanu, editor: Florin Marin)

UPDATE: Candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a obţinut 42.74 % din voturi la alegerile locale de duminică, în timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea, are un scor de 37.97%, indică datele provizorii după numărarea a peste 94,17 % din voturi.

Candidatul PNL- USR PLUS la Primăria Capitalei a obţinut 41,82% din voturi la alegerile locale de duminică, în timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea are un scor de 37,4%, indică datele provizorii după numărarea a peste 90% din voturi,

Inițial s-a anunțat o victorie mult mai confortabilă a candidatului PNL-USR-PLUS. Candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, ar fi obţinut, duminică, 47,2% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil Gabriela Firea, candidatul PSD, a fost creditată inițial cu 39%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde.

Și Băsescu a crescut!

Până la această oră au fost numărate 605.772 de voturi, reprezentând 90,18 % din cele 671.743 înregistrate duminică.

Nicuşor Dan are 41,82% din voturi, Gabriela Firea  - 37,4 %, iar Traian Băsescu - 10,81%.

Prezenţa la vot în Bucureşti, la ora închiderii urnelor a fost  36,93%, mai mare decât la precedentele alegeri locale, când a fost de 33,09%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel