Udrea: Arena Națională ar trebui să se numească Adriean Videanu

videanu_udrea
videanu_udrea

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, joi, că a fost la meciul Atletico Madrid-Athletic Bilbao şi Arena Naţională "arăta spectaculos", iar spectacolul tribunelor a fost foarte frumos. În discursul său, Elena Udrea a arătat că PDL are echipă pentru primăriile de sector şi a vorbit despre  "Fabulos şi meciul a fost foarte frumos, spectacolul fotbalistic, dar mai ales spectacolul tribunelor, ceva ce în România, din păcate, nu am apucat să vedem, dar să sperăm că de acum încolo, luând exemplul suporterilor spanioli, vom vedea şi pe stadioanele din România, atunci când joacă echipe româneşti, aceeaşi atitudine de fair play civilizată şi mai ales o pasiune pe care suporterii o arătau pentru echipele pe care le susţineau. A fost extraordinar şi cred că Bucureştiul merită să aibă astfel de evenimente, România merită şi un astfel de eveniment, arată cât de mulţi turişti ne pot vizita în condiţiile în care suntem capabili să organizăm aşa ceva", a precizat Udrea.

 Udrea a făcut această declaraţie la Palatul Copiilor, unde a participat la lansarea candidaturii Sulfinei Barbu pentru Primăria Sectorului 4.

 În discursul său, Elena Udrea a arătat că PDL are echipă pentru primăriile de sector şi a vorbit despre Arena Naţională ca fiind "o realizare extraordinară", proiect început pe vremea când Adriean Videanu era primar general al Capitalei și care ar trebui să poarte numele lui Adriean Videanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel