UDMR: Imaginea Guvernului a ieşit şifonată în urma procesului de recalculare a pensiilor militarilor

pensionari-militari
pensionari-militari

Liderul grupului parlamentar al UDMR din Senat, Andras Levente Fekete, este de părere că imaginea Guvernului "a ieşit un pic şifonată" în urma scandalului recalculării pensiilor militarilor.

"Imaginea Guvernului este puţin şifonată în urma procesului de recalculare a pensiilor militarilor. Poate ar fi fost mai bine să lăsăm lucrurile cum erau", a declarat Andras Levente Fekete pentru Agerpres. Întrebat cum comentează declaraţia preşedintelui Traian Băsescu referitoare la necesitatea respectării hotărârii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie privind recalcularea pensiilor militarilor, liderul UDMR a precizat că deciziile instanţelor trebuie respectate inclusiv de Guvern, "care nu este, nici el, mai presus de lege".

"Orice decizie a justiţiei, care este definitivă şi irevocabilă, trebuie respectată de toată lumea. Nici Guvernul nu este mai presus de lege. Acum, însă, trebuie văzută motivaţia exactă a ÎCCJ - dacă se referă la toţi militarii pensionaţi sau doar la unii", a susţinut senatorul UDMR.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, sâmbătă, că trebuie respectată hotărârea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în ceea ce priveşte recalcularea pensiilor militarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel