Uber, reacție după decizia Curții de Justiție a UE

Purtătorul de cuvânt al Uber consideră că este nevoie de reglementări și va continua dialogul cu autoritățile din Europa după decizia Curții de Justiție a UE.

"În majoritatea țărilor UE în care operăm sub legea transportului sau suntem în curs de reglementare, această hotărâre nu afectează mersul lucrurilor. Totuși, în continuare, milioane de europeni sunt împiedicați să folosească aplicații similare cu ale noastre. Așa cum a declarat noul nostru CEO, Dara, este necesar ca serviciile de tip Uber să fie reglementate, astfel vom continua dialogul cu autoritățile din Europa. Aceasta este abordarea noastră pentru a ne asigura că oricine poate comanda o cursă sigură la apăsarea unui buton", a declarat purtătorul de cuvânt Uber.

[citeste si]

Miercuri, în centrul Capitalei are loc un protest al transportatorilor față de platformelor digitale de transport, precum Uber si Taxify. Reprezentanții Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România îi cer ministrului Trasporturilor, Felix Stroe, să modifice legea astfel încât să interzică, în toată țara, așa numita piraterie din transportul public de persoane. O măsura similară a fost adoptată marți de Primăria Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel