U. Cluj, în pragul desființării

florian_walter
florian_walter

Patronul U. Cluj, Florian Walter, a anunțat că majoritatea fotbaliștilor vor fi mutați la Petrolul Ploiești și că refuză să mai investească în echipa ardeleană, considerând că, după 17 milioane de euro investite, este momentul să se oprească.

Deși patronul echipei ardelene s-a ferit să confirme, timp de șase luni, zvonurile care anunțau că va renunța la U. Cluj, Florian Walter a susținut pentru prosport.ro că intenționează să plece și, dacă va găsi un doritor, va vinde.

Florian Walter a dezvăluit că va renunța să mai finanțeze ”șepcile roșii”, după ce a investit 17 milioane de euro, dar nu va deveni nici acționar la echipa prahoveană,

"Sută la sută vreau să plec. Deja câţiva jucători au semnat cu Petrolul, dar vor urma şi alţii pentru că la „U” nu voi mai da salariile pe care le-am dat. Eu nu voi fi acţionar la Petrolul. Merg doar cu jucătorii. Rămân acţionar la "U". Dacă găsesc pe cineva să cumpere clubul îl voi da, dacă nu voi rămâne, dar nu voi mai investi ca până acum. Am investit 17 milioane de euro în U. Cluj şi un om deştept ştie când să se oprească", a declarat Florian Walter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel