Tudose, DUR cu miniștrii. Bate cu pumnul în masă, EXPRIMARE TĂIOASĂ- VIDEO

Premierul Mihai Tudose se adresează dur miniștrilor din Guvernul său. 

”Am să o rog pe doamna ministru Carmen Daniela Dan să ne prezinte succint informarea privind necesarul pe linie de intervenție rapidă SMURD, servicii speciale și tot ce am vorbit săptămâna trecută.”, a început ministrul Tudose ședința de Guvern. 

După prezentarea lui Carmen Dan, Mihai Tudose a afirmat: ”Pentru informarea publică, totalul general ar fi de 400 de milioane de euro. Pentru etapa întâi, doamna ministru de Finanțe, la rectificare, vreau banii! Nu e cu ”da” sau ”nu”. Da?”. 

Apoi i s-a adresat ministrului Pop: ”Credeți că e vreo șansă să fim primul Guvern din ultimii zece ani sau câți or fi care să nu aibă pe 15 septembrie celebrul scandal al manualelor care nu sunt când începe anul?”. 

Ministrul Educației a afirmat că este prioritatea zero. După ce a prezentat situația, el a adăugat: ”Evident, la începutul lunii august vom avea o consultare publică și o întâlnire la nivelul Guvernului pentru că atunci se va decide ce manual va merge la fiecare profesor din învățământul preuniversitar (...)”. Mihai Tudose a tăiat-o scurt: ”Pe 15 august am să vă rog să vă întâlniți dvs. singur cu cine doriți, este sărbătoare”. Ministrul Liviu Pop i-a precizat că a vorbit despre perioada 1-15 august. Premierul a revenit rapid: ”Am înțeles, în prima jumătate a lunii august avem da sau nu?”. După ce a răspuns ”Da” vrând să continue explicația, Mihai Tudose i-a spus: ”Mulțumesc frumos”. 

”Domnu` ministru Bodog, e o știre că au mai murit niște copii nevaccinați. (...) Cum facem ca săptămâna viitoare să ne prezentați un necesar să avem Institutul Cantacuzino funcțional?” a continuat premierul Tudose.  

Mihai Tudose l-a felicitat pe ministrul Cuc, care a deblocat proiecte de 9 miliarde. ”Să rămâneți turați așa sau dacă trebuie să venim peste dvs în fiecare dimineață e în regulă” i-a spus ministrul. 

Vezi afirmațiile complete în filmarea de mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel